Timpul.md

Social 26 Iulie 2014 | 10:50

(ADMITERE ÎN ROMÂNIA) De mâine, tinerii îşi pot depune dosarele de studii

O comisia mixtă, care se va afla la Bălţi, Chişinău şi Cahul în perioada 27 iulie - 7 august, va accepta dosarele candidaţilor pentru admiterea la studii în România, transmite IPN.

De pe data de 27 iulie până pe 29 iulie, dosarele vor putea fi depuse la Universitatea „Alecu Russo” din Bălţi.

În cadrul Consulatului României de la Chişinău, din strada Grigore Ureche, 2, începând cu data de 30 iulie, candidaţii pentru învăţământul liceal vor depune dosarele la intrarea din strada Grigore Ureche, iar candidaţii pentru învăţământul universitar – la intrarea din strada Albişoara.

Pentru depunerea dosarelor în cele mai bune condiţii, Ambasada României face un apel către tineri să se prezinte la consulat respectând ordinea alfabetică. La 30 iulie sunt aşteptaţi tinerii a căror nume de familie începe cu litere de la A la H inclusiv; pe 31 iulie – tinerii a căror nume de familie începe cu litere de la I la P inclusiv; iar pe 1 august – tinerii a căror nume de familie începe cu litere de la R la Z inclusiv. Pe 2 august tinerii vor putea, de asemenea, să-şi depună dosarele la Consulatul din Chişinău, indiferent de iniţiala numelui de familie.

De pe data de 4 august până pe 7 august, comisia va activa la Universitatea B.P. Haşdeu, din Cahul.

Toate dosarele vor putea fi depuse între orele 9.30-13.30 şi 14.30-18.30.

Timpul.md via IPN

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus