Timpul.md

Actualitate 10 Aprilie 2018 | 12:28

(FOTO) Topogane, leagăne, nisipiere. La Furceni, Partidul Șor a inaugurat un teren de joacă modern, parte a programului "Uniunea Orheiul NOU"

De azi și copii din satul Furceni se pot bucura din plin de un teren de joacă modern. Acest lucru a fost posibil grație programului “Uniunea Orheiul Nou”, inițiat de liderul Partidului “ȘOR” și primarul orașului Orhei, Ilan ȘOR în toamna anului trecut.

Terenul pentru copii dispune de echipament modern și sigur de joacă. Topogane, leagăne, nisipiere și multe alte jucării acum fac mai fericiți copii din localitate, dar și părinții acestora.

La eveniment au fost prezenți zeci de copii, părinții și bunei. Cei mai mici au avut parte de suprize plăcute, ei sau delectat cu dulciuri și au avut parte de jocuri interactive împreună cu îndrăgitele personaje din desenele animate.

Prezent la eveniment, Primarul de Orhei și inițiatorul programului “Uniunea Orheiul Nou”, Ilan Șor a menționat: „Astăzi, în satul dvs., este dat în exploatare al doilea proiect din cadrul programului “Uniunea Orheiul Nou” - un teren de joacă pentru copiii dumneavoastră. Programul a fost conceput pentru a realiza schimbări spre bine nu numai în orașul Orhei, ci și în întregul raion. Așa cum am spus în repetate rânduri – vom face ca raionul nostru să fie cel mai dezvoltat din țară! Suntem siguri că fiecare locuitor rural ar trebui să trăiască în aceleași condiții ca și un locuitor al orașului” - a conchis Ilan Șor.Potrivit reprezentanților programului “Uniunea Orheiul Nou”, la momentul actual sunt în curs de implementare mai multe proiecte din satele raionului, iar cererile de aderare la Uniune sunt în continuă creștere. Odată cu cererile depuse, locuitorii din localități solicită implementarea unui proiect de rezolvare a problemelor cu care se confruntă zilnic.

În luna martie curent a fost inaugurat primul proiect din cadrul Programului “Uniunea Orheiul Nou” - terenul de joacă din satul Brănești, iar locuitorii din Pohorniceni se vor bucura de un alt proiect - iluminatul stradal.Toate proiectele sunt implementate la cererea locuitorilor și sunt absolut gratuite. Aceste proiecte sunt realizate de programul “Uniunea Orheiul Nou”, lansat la inițiativa locuitorilor din raionul Orhei și susținut de Ilan ȘOR.

http://partidulsor.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus