Timpul.md

Eveniment 24 Noiembrie 2016 | 17:56

(LIVE 10 TV) Cod Galben: Corupția ucide. Mii de copii au fost hrăniți cu produse alterate

În ultima perioadă, întâmplător sau nu, dar Centrul Național Anticorupție și Procuratura Anticorupție s-au activizat și desfășoară mult mai des percheziții sau rețineri. Astăzi, spre exemplu, mai mulți funcționari publici, dar și agenți economici au fost plasați în izolator pentru 72 de ore pentru că ar fi trucat licitații publice privind asigurarea cu produse alimentare a școlilor și grădinițelor din capitală. Zilele trecute, zece foşti şi actuali funcţionari, antreprenori, jurişti şi avocaţi, au fost reţinuţi într-un dosar în care aceştia sunt bănuiţi de escrocherie, corupere pasivă, activă, trafic de influenţă, precum şi de fals în acte publice.

Asistăm la o reformă în sistemul de drept al R. Moldova sau aceste acțiuni sunt făcute doar pentru ochii lumii?! La aceasta, dar și alte întrebări, voi încerca să aflu răspuns de la domnul Bogdan Zumbreanu, șeful Direcție generale urmărire penală din cadrul Centrului Naţional Anticorupţie. Totodată la telefon și prin Skype vor interveni și alte persoane care au ce spune la acest subiect. 

Emisiunea începe la ora 18:30 și durează până la 20:00. Aceasta poate fi urmărită pe rețelele Moldtelecom, poziția 29 și Starnet, poziția 36. Totodată, online va fi de luni până vineri pe privesc.eu și pe timpul.md.

Cod Galben, este o emisiune interactivă, de aceea puteți scrie comentarii, iar realizatorul le va da citire în direct. Comunicarea poate avea loc pe paginile de facebook: TIMPUL sau 10tv.md, dar și în comentarii la această postare.

Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus