Timpul.md

Actualitate 23 Ianuarie 2016 | 12:50

(Update) Incendiu la un centru comerical de pe strada Ismail din Capitală //Foto/Video

Un centru comercial de pe strada Ismail din Capitală, a izbucnit în dimineața zilei de azi, transmite deschide.md.

Cel puțin asta se vede dintr-un filmuleț postat de un martor ocular pe Facebook.

Incendiul violent s-a produs pe strada Ismail 98/7.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Departamentului Protecție Civilă și Situații Excepționale (DPCSE), Diana Țurcanu, a comunicat că apelul către pompieri a parvenit în jurul orei 10:35, iar în decurs de jumătate de oră aceștia au stins flăcările.

„Incendiul s-a produs la intersecția străzilor Ismail și Dimitrie Cantemir. După parvenirea apelului, la fața locului s-au deplasat patru autospeciale ale pompierilor și două scări auto. Focul a fost stins rapid, astfel încît nu a cuprins restul clădirii. În totalitate a ars căptușeala centrului și acoperișul pe o suprafață de 60 de metri pătrați. Interiorul clădirii a fost în totalitate salvat. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit”, a afirmat Diana Țurcanu.

„Inspectorii DPCSE urmează să cerceteze circumstanțele pentru a stabili cauza incendiului”, a adăugat Țurcanu.La fața locului s-au deplasat 4 echipaje ale pompierilor. Deocamdată nu se cunoaște suprafața afectată de incendiu, însă potrivit primelor informații s-a aprins căptușeala acoperișului.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Azi la 10.40

Posted by Hatmanu Igor on 23 Ianuarie 2016

Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus