Timpul.md

Actualitate 4 Decembrie 2015 | 16:31

(VIDEO) MAI contra CORUPȚIEI, bat-o vina!

La sfârșitul lunii noiembrie, Ministerul Afacerilor Interne anunța lansarea Campaniei de prevenire şi combatere a corupţiei desfăşurată în cadrul său. Aceasta urmează să se încheie pe 1 februarie 2016

MAI anunța că, în cadrul campaniei vor fi desfășurate mai multe concursuri și activități cum ar fi: concurs de elaborare a „Sloganului anticorupție pentru anul 2016”, concurs de desen pentru copiii angajaților MAI, „Tatăl meu este integru/Mama mea este integră”, seminare de instruire și conferințe științifico practice privind combaterea corupției în cadrul MAI din perspectiva integrării europene, Seminare de instruire pentru conducătorii autorităților administrative și instituțiilor din subordinea MAI și adjuncții acestora, privind prevenirea și combaterea corupției în cadrul MAI, Flash mob-uri cu genericul: „MAI contra corupției”, repartizarea pliantelor cu mesaje anticorupție la punctele de trecere a frontierei de stat, intruniri informale cu reprezentanții mass-media, difuzarea unui spot social cu mesaj anticorupție la televiziunile și posturile de radio din țară etc.

După cum a fost promis, astăzi a fost organizat flash-mobul cu genericul „MAI contra corupției”. Așadar, astăzi, în incinta Centrului comercial “Malldova” din capitală, Serviciul protecţie internă şi anticorupţie, cu participarea corului „Credo” al Departamentului Trupelor de Carabinieri al MAI, au interpretat cântecul „Cântă cucul, bată-l vina”.

Potrivit Serviciului de presă al MAI, evenimentul are drept scop prevenirea și combaterea corupției și promovării unui spirit de integritate în rândul angajaților autorităților administrative și instituțiilor din subordinea MAI.

Deocamdată nu este clar cum muzica va salva Moldova de polițiști corupți, însă, alături de MAI, vă invităm să vă alăturați „emoțiilor pozitive de care au avut parte spectatorii, în video de mai jos”.
Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus