Timpul.md

Actualitate 2 Februarie 2016 | 13:59

(VIDEO) O minoră de 16 ani a fugit de violatorii săi sărind de la etaj

În seara zilei de 30 ianuarie curent, serviciul specializat 902 din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău a fost informat despre faptul că, o domnişoară dezbrăcată a căzut de la etajul doi al unui bloc de locuit de pe bulevardul Dacia. 

Astfel, la faţa locului s-a deplasat un echipaj mobil al poliţiei pentru a cerceta incidentul. Între timp, parvine o altă informaţie de la angajaţii unei agenţii de pază particulară, despre faptul reţinerii unei persoane dezbrăcate în incinta unui magazin, care a pătruns prin spargerea geamului de la intrare. Ulterior poliţiştii au constatat că este vorba despre persoana care a căzut de la înălţime. Ea s-a dovedit a fi o adolescentă în vârstă de 16 ani, originară din raionul Cimişlia, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.


În cadrul investigaţiilor desfăşurate de către angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, adolescenta a declarat că ar fi fost violată de patru indivizi şi a scăpat, sărind prin geamul apartamentului, închiriat de unul dintre violatori. Potrivit victimei, unul dintre ei s-ar fi cunoscut cu ea, care ar fi invitat-o la o zi de naştere în această locuinţă. Ceva mai târziu, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, adolescenta a fost ameninţată şi agresată fizic de către cei patru indivizi, forţând-o să întreţină raporturi sexuale în mod pervers.

Violatorii au fost reţinuţi pe urme fierbinţi de către poliţişti, care s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 17 ani şi 23 ani, originari din Orhei şi Rezina. Actualmente trei dintre bănuiţi sunt cercetaţi penal pentru viol în stare de arest, iar cel de 17 ani este cercetat în stare de libertate. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 până la 12 ani.

Sursa: Politiacapitalei.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus