Timpul.md

Actualitate 15 Februarie 2015 | 11:46

(VIDEO) Poliţia a depistat cadavrul bărbatului, anunţat dispărut acum două săptămâni

Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu Inspectoratul de Poliţie a sectorului Centru şi voluntari au descoperit ieri dimineaţă, cadavrul bărbatului, care ar fi fost răpit de persoane necunoscute din faţa unui club de noapte din capitală. 

Corpul neînsufleţit al victimei a fost găsit într-o fâşie forestieră din preajma localităţii Maximovca, raionul Criuleni.

În cadrul cercetărilor desfăşurate la faţa locului, poliţiştii au constatat, că bunurile materiale, telefonul mobil şi portmoneul se aflau asupra cadavrului. Astfel, a fost solicitată intervenţia medicului legist, precum şi specialiştilor criminalişti, pentru a investiga circumstanţele în care a fost găsit bărbatul. Totodată, va fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, care va stabili cu exactitate cauza şi intervalul de timp când a survenit decesul.Pe marginea acestui caz, poliţia capitalei a reţinut acum o săptămână doi bănuiţi, cu vârstele de 36 şi respectiv 37 de ani, originari din raionul Ceadâr-Lunga. Deocamdată, ei sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru răpire de persoană. Conform primelor informaţii constatate, bănuiţii ar fi intrat în conflict cu bărbatul, agresându-l fizic şi transportându-l cu automobilul pe un câmp de lîngă satul Maximovca.

Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus