Timpul.md

Actualitate 23 Decembrie 2019 | 09:06

(VIDEO, FOTO) Șase copii dintr-o Casă de Copii de Tip Familial au devenit mai fericiți grație implicării companiei „Avia Invest”

O soră de șase ani și un frățior de un anișor din orfelinat, trăiesc clipele fericite de a fi din nou împreună – de această dată într-o Casă de Copii de Tip Familial din Basarabeasca, unde au parte de toată căldura și dragostea unei familii.

Este povestea emoționantă relatată de cunoscuta prezentatoare TV, Lilu, care, zilele trecute, a sensibilizat opinia publică despre soarta a șase copii aflați în grija familiei Butuc din Basarabeasca. Oameni mărinimoși de la Compania „Avia Invest”, concesionarul Aeroportului Internațional Chișinău, au fost cei care au devenit complicii lui Lilu într-un gest de binefacere și au decis că trebuie să se implice în acest caz, să le facă sărbătorile mai frumoase celor șase copii și să le aducă zâmbetul pe buze.

Lilu a scris cum cei doi frați despărțiți au fost reuniți vineri, 20 decembrie, dar și despre faptul cum cei șase copii din casa soților Butuc au devenit mai fericiți grație gestului din toată inima a celor de la Aeroportul Internațional Chișinău.

„Imediat după ce am postat povestea acestei familii pe Instagram - am primit un mesaj din partea echipei #Aviainvest #AeroportulInternationalChisinau, care s-au oferit să ne ajute și, împreună, să oferim sărbători frumoase acestei familii. Chiar ieri când echipa CCF Moldova a ajuns în casa lor cu daruri a ajuns și specialistul de la Direcția Asistență Socială care l-a adus pe cel mai micuț membru în familie. Lacrimile de bucurie au umplut casa. Au împodobit bradul împreună, au aranjat pătuțul pentru noul membru al familiei”, a scris Lilu pe Facebook.

Zilele trecute, Lilu a descris pe Instagram situația celor șase copii din Casa de Copii de Tip Familial din Basarabeasca. Prezentatoarea scria despre cei șase copii, trei dintre care suferă de enurezis pentru care trei aparate speciale, prețul cărora este de 100 de euro fiecare și care pot fi găsite în Italia sau Polonia ar fi salvatoare.

Familia Butuc avea nevoie și de un pătuț, dar și de scutece pentru băiețelul de un anișor care urma să fie adus din orfelinat. Pătuțul și scutece pentru copilul cel mai mic, dulciurile și cadourile pentru cei șase copii au fost aduse, vineri, la Basarabeasca. Cele trei aparate pipi-stop urmează să ajungă în scurt timp la destinație. Toate acestea au fost procurate din donația făcută de Aeroportul Internațional Chișinău.

„Faptele bune urmează, datorită ajutorului financiar oferit de Aeroportul Internațional Chișinău, vom ajuta și vom aduce bucurii și în alte familii vulnerabile, în care copiii trebuie să simtă magia sărbătorilor de iarnă”, a scris Lilu.

Prin Casa de Copii de Tip Familial din Basarabeasca a cuplului Butuc au trecut 12 copii orfani.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus