Ultima oră

…pentru ca sunt frumoase!

FLORILE TIMPULUI

 

 

 

 

 

Sorina Stefarta

Este sefa noastra. De fapt, Sorina ne conduce cu ochii pentru ca are niste ochi mari si frumosi ca smaraldul. Daca-s luminosi ca raza de soare – ne bucuram ca totul este in ordine, iar daca privirile Sorinei sunt ca lumina razei de… luna – e mai bine sa ascultam in liniste si cu mare atentie ceea ce spune. Dar, indiferent de raze si faze, la suflet este ca painea cea calda.

Alina ?urcanu

Este foarte buna pentru ca este fata cu principii. Si e atat de meticuloasa, si le ia pe toate atat de strans la inima incat nici nu ne mai suparam atunci cand le socoteste si le ras-socoteste pe toate ce merita a fi insirate pe hartie. Ne-a convins definitiv si ireversibil ca, oricum si indiferent de ora de zi sau de noapte, ceea ce va scrie va fi excelent din punct de vedere profesional. Asta-i este profesia.

Natalia Hadarca

Este soferita. Are masina personala si nu scapa ocazia sa o foloseasca in scop… de serviciu. Odata, a coborat in niste rape strasnic de adanci doar pentru a sta de vorba cu niste tarani necajiti care nu-si puteau vinde strugurii. Cand au auzit ca este Natalia de la TIMPUL, taranii au plans… ca macar cineva ii are in vedere. Chiar au plans. Iar Nataliei i s-au inrourat ochii.

Valentina Baciu

Parca-i o nemtoaica. Si nu numai pentru ca merge la cursurile de germana. Este deschisa la chip si directa, si apriga de parca s-ar fi nascut nu pe malul strang al Nistrului, ci pe cel drept al Rinului. Daca-si pune in gand ceva – e ca si facut. Iata de ce, unii birocrati, atunci cand ii aud vocea la telefon, sunt gata la orice. Daca i-ar vedea si zambetul, le-ar veni inima la loc.

Tatiana Corai

Vrea acuratete, profesionism si …cetatenie romana. Are o voce de principiu pe care o auzim cel mai des atunci cand cineva dintre reporteri uita ca Tatiana vrea ca fiecare material scris sa contina, in afara de cuvinte, minte, argumente, acuratete, profesionism si… dragoste de neam. Vocea protectoare a Tatianei nu canta, ci mai degraba descanta – de greseli, de ratari, de multe alte nenorociri care s-a putea abate asupra autorilor.

Svetlana Conev

Cand se emotioneaza, vorbeste repede-repede si se imbujoreaza ca o floricica frumusica si clipeste repede-repede si zambeste. Inca n-are un an la ziar, dar a izbutit deja sa devina mamica… tuturor picilor care cresc cu „TUMPUL copiilor”. Mai are grija de bancul din pagina 8, maxima din pagina 1, horoscopul din 7, calendarul din 8 si…sa nu se termine niciodata bomboanele. Mai ales ciocolatele.

Irina Moraru

Este de la Tighina. E indragostita de orasul in care s-a nascut, de oamenii in mijlocul carora a crescut si de site-ul ziarului TIMPUL pe care doreste ca sa-l citeasca si oamenii din orasul in care s-a nascut . Chiar o doare atunci cand ne mai scapam cu vorba si intrebam de ce cei de dincolo nu sunt ca cei de dincoace. Iar daca bate cu palmusoara-i mica in masa, e ca sa stie Ion si Andrei ca… miscarea este unica forma de existenta a materiei.

Maria Boroda

Maria are in ea atata diplomatie, incat te miri uneori ca mai exista pe pamant femei care nu spun ceea ce gandesc. Acuratetea Mariei, probabil innascuta, este terminatorul care extermina toate erorile noastre umane cu fata de deficiente gramatico-literare. Daca gresim, te rugam, Maria, sa ne corectezi. In rest, femeie gospodina, care ia viata de piept. Ca sa-i stie de frica.

Veronica Ursu-Robu

Veronica este managerul pentru publicitate. Si aici, vorba ceea, cu dragostea nu se glumeste. Sentimentele-s sentimente, iar banu-i ban. Mai scartaie editorii si autorii, dar daca a zis Veronica sa mearga in pagina publicitatea, ii bun zis. Asta cat priveste relatia pecuniara. Referitor la cealalta, managera noastra-i tanara fericita pentru ca-i tanara nevastuica. Iata asa.

Olesea Marcuta

Noi o mai tinem minte la formele de 90X60X90. O veritabila si moderna directoare comerciala. Astazi insa Olesea este si mai frumoasa, iar Stefan (sotul ei) stie de ce. Olesea va fi mamica. Iar daca mai vreti un secret, sa stiti ca anume directoarea noastra comerciala este cea care are grija de completarea bibliotecii dvs. Nu uitati sa cumparati vineri si ziarul, si cartea. Nu-i creati emotii in plus.

Elena Gligor

Este contabila noastra. Eu nu stiu cum arata prin alte parti contabilele, a noastra, insa, zambeste intotdeauna. “Buna dimineata, doamna Elena”. “Buna dimineata”, iti raspunde cu zambetul pe buze. Si uiti si de salariu, si de impozite, si de chinurile creatiei care ar trebui sa te preocupe pe parcursul intregii zile de creatie. Iata asa-i doamna noastra contabila.

Silvia Condratchi

Este fericita pentru ca este bunica – noi credem tanara. Si, ca orice bunica, este atenta, toleranta si calculata. De obicei, incepe vorba cu o aluziva precizare interogativa: „Spune-mi, te rog, poate ca eu nu inteleg ceva…”. Si imediat intelegi ca ea de fapt intelege dar, asa-i stilul ei – de a fi intelegatoare. Dar are si momente cand se enerveaza. Olecuta de tot.

Elena Sarateanu

E o fetiscana tinerica, proaspat venita la marketing si care, incet-incet se deprinde cu noi si noi ne deprindem cu ea. Are simtul umorului si asta o sa-i prinda bine intr-un colectiv de colegi care atat de mult s-au saturat unul de altul, incat nu se mai pot desparti.

Cu mare respect,
semneaza barbatii TIMPULUI

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *