D-ale carnavalului

Donici, cuib de-ntelepciune

Primaria municipiului Chisinau, Uniunea Scriitorilor si Asociatia epigramistilor din Moldova organizeaza in zilele de 16-17 octombrie a.c. cea de-a V-a editie a Festivalului National de Epigrama „Donici, cuib de-ntelepciune”.

La concursul desfasurat cu acest prilej invitam sa participe cat mai multi epigramisti romani de pretutindeni, cu exceptia celor din Republica Moldova, pentru ei organizandu-se un concurs special. Participantii sunt rugati sa trimita 6 (sase) epigrame inedite, dintre care 3 (trei) la tema Vecinii si 3 (trei) la libera alegere.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a publica unele din aceste creatii in editiile periodice de la Chisinau.
Lucrarile vor fi trimise in doua exemplare, cu moto si plic mic inchis, in care se va arata identitatea, adresa, telefoanele, adresa de e-mail, pana la data de 1 octombrie 2009 (data postei) pe adresa: Uniunea Scriitorilor din Moldova, str. 31 August 1989, nr. 98, cod postal: MD-2004, Chisinau, Republica Moldova.

Castigatorii concursului vor fi invitati la festival si recompensati cu premii, invitatiile, programul si detaliile urmand a le fi transmise personal.Informatii suplimentare se pot obtine de la directorul festivalului, Balici Gheorghe, la tel. 373/20-17-42 (biroul personal), tel. 373/ 45-20-24 (domiciliu), 079640884 (mobil) sau pe adresa de e-mail diviza2002@yahoo.it.
Multa inspiratie si bafta tuturor!

 


Gheorghe Balici,
directorul Festivalului

 

 

Ion Diviza,
presedintele AEM

 


acad. Mihai Cimpoi,
presedintele USM

P.S. Pentru autorii de epigrame din Republica Moldova se anunta un concurs separat cu tema VECINA, la care sunt invitati sa participe toti doritorii. Se vor trimite pe adresa indicata mai sus, pana la 10 octombrie 2008, cate 3 epigrame la tema data si alte 3 la libera alegere. Pentru invingatori sunt rezervate, dintr-un fond de premiere separat, 3 premii si trei mentiuni.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *