Actualitate

3 zodii care vor suferi din dragoste la începutul toamnei 2019

3 zodii încep toamna cu inima frântă
Suferință, lacrimi și durere: toamna se dovedește nemiloasă cu cele trei biete semne de mai jos! Dacă faci parte dintre ele, îți ținem pumnii și sperăm să îți revii cât mai repede.

Taur

Marte continuă să își facă de cap cu semnul tău și de aici vor deriva din păcate toate problemele tale în dragoste. Principala dificultate este că agresivitatea caracteristică acestei planete se împletește cu încăpățânarea ta proprie și această combinație nu va da naștere la nimic bun. Dintr-odată, nu îți mai pasă de nimeni decât de tine, ești egoistă și egocetristă și aproape că nu te deranjează nici dacă vei călca pe cadavre pentru a obține ce vrei.

Fecioară

Tot Saturn și Pluto își bagă coada și în viața ta de familie, procovând la fel de multă suferință ca pentru Taur. Schimbările vor fi constanta acestei perioade: vrei altceva decât ceea ce ai, stabilitate în relație dacă sunteți amândoi agitați sau libertate dacă trăiești de ceva vreme o poveste de dragoste. Nimic nu te mulțumește și totul te provoacă să te gândești la scăpare, la eliberare.

Legătura dintre Saturn și Uranus provoacă și mai multe tensiuni pe plan amoros. O ții numai într-o ceartă cu el și se pare că nu vă mai regăsiți deloc pe acceași lungime de undă. Tensiunile cresc și din cauza faptului că nu mai stai bine cu banii: v-ați distrat atât de tare în vacanță, ați fost atât de apropiați, și acum pare că nu mai aveți absolut nimic pentru voi.

Atunci când apare și o a treia persoană în relație, cel mai probabil o admiratoare a lui, toamna se transformă într-un coșmar. Ești prinsă între dorințe contradictorii, și abia după 18 septembrie, când e Lună Plină, te vei mai liniști.

Vărsător

Nu știm cu ce să începem fiindcă aproape toate îți merg prost la începutul toamnei. Cu banii nu stai deloc bine, profesia e „pe butuci”, dar cea mai multă suferință ți-o provoacă dragostea.

Saturn în Leu este cel responsabil pentru toate aceste momente de restriște. Din cauza acestei conexiuni astrologice, relația dintre tine și cel drag se transformă încet într-un adevărat fiasco. Există tensiuni, conflicte mocnite și acuzații aruncate de o parte și de cealaltă. Peste toate, ești suspicioasă și geloasă, tocmai tu, care foarte rar experimentezi aceste senzații. Îi reproșezi întruna iubitului că are pe alta, și se prea poate să fie adevărat: toate se întorc împotriva ta la început de toamnă.

Dincolo de certurile cu iubitul, vor exista conflicte și cu o altă persoană apropiată, cel mai probabil mama sau prietena cea mai bună. Pe lângă toate, mai ești îngrijorată și din cauza banilor, fiind amenințată de o eventuală concediere sau de schimbări dezastruoase la locul de muncă. Totul va trece, te asigurăm, dar până atunci vei avea de suferit.

Dacă te numeri printre cele trei zodii care vor avea de suferit la începutul toamnei, sperăm să îți faci rezerve de putere și de determinare. Strânge din dinți și amintește-ți că întotdeauna, după cea mai întunecată noapte, răsare și mai strălucitor soarele.

https://www.divahair.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *