Actualitate

Cum a fost o Tesla furată în câteva secunde fără prea mare efort/ VIDEO

Cum au hoții reușit să fure mașina Tesla în doar 30 de secunde
De fapt, sistemul de închidere de pe aceste mașini nu are nevoie de o cheie pentru a fi deblocat, ci de un simplu dispozitiv de deblocare. Acesta emite un semnal, pe o distanță scurtă, de maximum doi metri. Astfel, atunci când mașina Tesla detectează că acesta se află în această proximitate, se deblochează și pornește automat.

Pentru a putea fura mașina, hoții au folosit un sistem de amplificare al acestui semnal. Unul dintre cei doi s-a poziționat cu acest sistem în fața ușii de la intrare în casa unde se afla dispozitivul de deblocare al mașinii Tesla. În acest timp, mașina s-a descuiat și a pornit singură, iar complicele a deschis portiera și s-a urcat la volan.

 

Astfel, au reușit să păcălească computerul de la bordul mașinii că proprietarul său se afla lângă autoturism, gata de plecare.

Toată întâmplarea a fost surprinsă de camera de supraveghere instalată deasupra ușii casei. Aparent, mașina Tesla ar fi fost găsită 30 de minute mai târziu, în Londra, însă cu urme clare să fusese implicată într-un accident.

Astfel, nivelul de securitate al mașinilor Tesla a fost pus sub semnul întrebării, mai ales că aceasta nu este primul eveniment de acest tip.

https://playtech.ro/
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *