BRAVOS naţiune!

Cum se face umorul

Usor. Daca te debarasezi de la bun inceput de tragism si nu te scremi sa-i bagi cuiva mintile acolo unde socotesti tu ca trebuie sa stea. Fa-o pe seriosul, dar si pe ironicul, si nu uita ca cititorii gandesc cu capul autorului. Daca inclini sa iei in deradere mereu problemele cu care se confrunta continentul african, nu le numi vremuri de restriste, coruptie totala sau somaj si lipsuri, adica nu blesti lucruri stiute, ca te vor fluiera adevaratii fani ai umorului.

Daca te consideri din cale afara de destept, nu fa aluzii la mintea de pe urma a cetateanului, ca-ti va unge poarta cu dohot ca pe cea a unei vechi profesioniste si rusinea nu-i o promisiune electorala, nu se sterge si nici nu se spala cu bani.
Nu prefira degeaba in minte cand si unde ai stat la masa cu adevarul si dreptatea, caci adevarata e doar tabla inmultirii, dar si aceasta face nazuri cand inmultesti cu zero.
Daca nu te nelinisteste deloc vorba despre ras si plans, fa umor inainte, ca se face usor, dar nu creste pe toate cararile, altfel l-ar paste si magarii.
 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *