Timpul.md

Actualitate 1 Ianuarie 2020 | 00:00

FOTO/ Revelion de neuitat în orașul Orhei! Șor: „voi face din Republica Moldova un stat puternic și bogat”

Mii de oameni au sărbătorit, alături de conducerea orașului și raionului, trecerea dintre ani în centrul mun. Orhei, unde a avut loc un concert grandios cu artiști consacrați din Republica Moldova și România. Revelion de neuitat în orașul Orhei! Șor: „voi face din Republica Moldova un stat puternic și bogat” La miezul nopții, cerul orașului Orhei s-a luminat de miile de focuri de artificii. În mesajul său adresat oamenilor, primarul de onoare al Orheiului și liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor, a declarat că de la Orhei încep transformările în țară și a promis că va face din Republica Moldova un stat puternic și bogat.

 Miile de oameni veniți în piața Vasile Lupu din Orhei, unde este amplasat cel mai impresionant Pom de Crăciun din țară, au fost felicitați de conducerea municipiului și al raionului Orhei, dar și de către primarul de onoare al Orheiului, liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor, prin intermediul unui mesaj video.

„Cred în viitorul luminos al anului 2020. Cred în oamenii care trăiesc în țara noastră, care-și doresc o țară bogată și înfloritoare”, a menționat Ilan Șor.Liderul Partidului ȘOR s-a arătat convins că este real ca în grădinițele din țară să fie asigurate condiții decente, studii superioare gratuite pentru toți, locuri de muncă bine plătite, servicii medicale calitative gratuite, să fie create fabrici și uzine de stat, iar gospodăriile colective să devină factorul generator al dezvoltării satelor.

„Simbolul transformărilor și al dezvoltării în Moldova este Orhei, orașul pe care am reușit să-l ridicăm din ruine. Așa vom proceda și în cele 43 de localități care sunt conduse de primari din partea Partidului ȘOR. De aici începe ridicarea țării din genunchi”, a declarat Ilan Șor, subliniind că se angajează să facă din Moldova un stat puternic și bogat.Mesaje de felicitări au adresat de pe scenă oamenilor oficiali ai mun. și raionului Orhei.

Primarul de Orhei, Pavel Verejanu a menționat în fața miilor de cetățeni că în în 2019 orheienii și-au ales corect destinul, iar echipa Partidului ȘOR a demonstrat că poate face față lucrurilor, în ciuda presiunilor și a persecuțiilor. Verejanu a mai spus că echipa Partidului ȘOR poate să-i asigure Republicii Moldova un viitor prosper.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat că orheienii au susținut cu brio examenele din 2019, prin alegerea lor reușind să-și apere realizările.

La miezul nopții, la trecerea dintre ani, mii de focuri de artificii au iluminat cerul Orheiului. Seara de Revelion la Orhei a fost frumos condimentată de artiști îndrăgiți. Dispoziția de sărbătoare a fost creată și susținută de formația AKORD, interpreta Lia Taburcean și megastarul Alexandra Stan din România. Publicul a putut servi vin fiert și turte dulci oferite gratuit. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus