Horoscop

Horoscop DECEMBRIE 2019. Ce ZODII vor avea, din păcate, Sărbători NEFERICITE

Horoscop decembrie 2019  Berbec

Intrarea lui Jupiter în Capricorn marchează debutul unei perioade de ascensiune profesională pentru zodia Berbec, astfel că faci progrese în relația cu șefii. Înregistrezi primele succese în plan profesional care atrag atenția asupra aptitudinilor, potențialului și experienței tale în domeniu.

Horoscop decembrie 2019 Taur
Intrarea lui Jupiter în Capricorn dă startul unei perioade în care poți acumula multă experiență de viață, dar și profesională. Discuți cu partenerii de afaceri, colaboratorii și clienții cu privire la oportunitatea unor investiții realizate din resursele comune.

Horoscop decembrie 2019 Gemeni

Intrarea lui Jupiter în Capricorn deschide perioada unor noi parteneriate de afaceri, colaborări și contracte importante cu clienți valoroși. Se creează un context bun pentru negocieri care vizează conturarea unor termeni contractuali avantajoși. Pregătește-te cât de bine poți pentru astfel de întrevederi. Nivelul tău de randament este la înălțime, ceea ce s-ar putea să îți aducă unele beneficii financiare sub formă de o primă.

Horoscop decembrie 2019 Rac

Când Jupiter ajunge în Capricorn, cultivarea relațiilor tale cu ceilalți ar trebui să devină un obiectiv pentru tine. Concentrează-te cu precădere pe legăturile profesionale unde vei parte de întrevederi fructoase cu partenerul de afaceri, colaboratorii și/ sau clienții. Se creează un context astral bun pentru a încheia sau a demara unele relații profesionale în care îți pui speranțe mari. La finalul lunii, apar și primele beneficii materiale și ești într-o stare de spirit foarte bună. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *