Actualitate

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019. Revizuiri si reinnoiri in amor!

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru TAUR
In viata amoroasa pot aparea instabilitati si fluctuatii. In prima jumatate a lunii te poti astepta la cateva dezvaluiri care te vor soca. Tu si partenerul va puteti confrunta cu o atmosfera tensionata si cu dificultati din comunicare. In cealalta jumatate a perioadei lucrurile par a intra pe un fagas mai linistit si apare sansa de a imbunatati comunicarea. Totul este sa iti pastrezi un ton linistit si conciliant. Daca esti singur, spre finalul lunii pot aparea in viata ta persoane care sa iti starneasca dorinta de a incepe o relatie pe termen lung. Pana atunci, insa, distreaza-te cat de mult poti si nu refuza iesirile in oras.

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru GEMENI
Planetele iti vor oferi impulsul necesar pentru a-ti pune lucrurile in ordine in viata amoroasa si sa te simti multumit. Te poti astepta la o luna linistita, in care te vei apropia mai mult de partener, in care te poti bucura de momente intime de tandrete. Dupa jumatatea lunii, senzualitatea va atinge un punct culminant care va trece relatia intr-un alt nivel de profunzime. Fii sincer si vorbeste cu persoana iubita despre ceea ce te framanta, pentru a imbunatati si alte aspecte ale relatiei. Daca est singur, nu sta pe loc asteptand sa ti se intample vreo minune. Norocul este de partea celor care actioneaza, de partea celor indrazneti. Nu ai cum sa obtii ceva daca nu pornesti in crearea tuturor cailor care sa duca la implinirea acelei dorinte.

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru RAC
Inceputul lunii se anunta pozitiv si optimist in viata amoroasa. Poti experimenta momente de pasiune intensa, de tandrete alaturi de partenerul de cuplu. Incantat de aceasta latura a ta, el iti va raspunde in consecinta, facand relatia sa renasca. Dupa jumatatea lunii se anunta o perioada mai relaxanta in care puteti pune la cale planuri de viitor. Poate o casa noua, poate o logodna sau o casatorie. Daca esti singur, schimba modul in care priveste viata si vei vedea la tine transformari uluitoare. Dincolo de faptul ca poti deveni mai sociabil, poti atrage mai multi oameni interesanti in jurul tau. Astrele sunt de partea ta, nu-ti fie teama sa abordezi persoana care iti place!

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru LEU
O perioada propice vietii amoroase. Daca esti intr-o relatie, planetele te vor ajuta sa rezolvi problemele care te-au cam macinat in ultima vreme si sa ajungi din nou, alaturi de partenerul de cuplu, la acea armonie de odinioara. Din a doua jumatate a lunii, conditiile din relatie vor fi ideale pentru distractie si relaxare. Daca esti singur, asteapta-te la cateva evolutii pozitive intr-o relatie de prietenie. O persoana din cercul tau de cunostinte se apropie mai mult de tine si isi marturiseste sentimenele. Ati putea incepe o relatie frumoasa. Succes!

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru FECIOARA
Se anunta momente frumoase in relatia de cuplu in aceasta luna. Te vei apropia mai mult de partener si va bucurati impreuna de momente romantice. Imaginatia si senzualitatea ta sunt mai intense si vor genera raspunsul potrivit din partea partenerului. Asteapta-te la o perioada intensa, excitanta. Lasa in urma tot ce era negativ si traieste-ti viata din plin. Daca esti singur, nu-ti mai plange de mila. Fa prima miscare si abordeaza perosana ce iti place. Succesul este doar pentru cei curajosi.

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru BALATA
Viata amoroasa se poate imbunatati simtitor in aceasta luna. Desi te poti confrunta cu momente tulburi si dificile care te vor destabiliza, planetele vin in sprijinul comunicarii si te ajuta sa lamuresti fiecare situatie in parte. Suspiciunile tale in ceea ce priveste partenerul se vor risipi una cate una, lasand in urma o atmosfera calma si seducatoare. Daca esti singur, profita la maximum de influenta pozitiva a astrelor pentru a te apropia de o persoana care iti starneste dorinte nebunesti. Vei vedea ca interesul este comun. Ceva interesant se poate naste din aceasta pasiune.

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru SCORPION
Inceputul lunii iti aduce nevoia de a petrece mai mult timp in compania persoanei iubite. Faci tot ce poti pentru a-ti rezolva mai repede sarcinile profesionale, pentru a acorda mai multa atentie lacunelor aparute in relatia de cuplu. Te-ai indepartat de partener din cauza programului incarcat la serviciu si de viata, dar acum vrei sa recuperezi totul. Eforturile tale nu vor ramane fara ecou. Desi nu va fi usor, totul poate intra pe un fagas normal. Incearca sa fii optimist si increzator. Daca esti singur, iesi mai mult, chiar daca nu ai chef. Este foarte probabil sa iti intalnesti marea dragoste.

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru SAGETATOR
Viata amoroasa se anunta fierbinte in aceasta luna. Ai prilejul sa reconstruiesti fundatia relatiei de cuplu. Spune-ti pasurile, incurajeaza-ti partenerul sa faca la fel si rezolvati ce aveti de rezolvat. Nu iti mai acuza partenerul si nu mai plasa pe umerii lui toata vina. Ai si tu responsabilitatea ta. S-ar putea sa te simti obosit si presat, insa cu calm si atitudine pozitiva poti trece peste multe. Daca esti singur, stai mai mult in preajma oamenilor pozitivi si veseli. Iti vei revitaliza energia si vei atrage altfel de oameni in jurul tau. Unul dintre ei s-ar putea remarca de departe si te-ar putea face sa te indragostesti iremediabil.

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru CAPRICORN
Luna noiembrie incepe cu o nevoie acuta de a petrece mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu. Tandretea si senzualitatea vor fi intense si te vor apropia de persoana iubita. Evita sa faci miscari gresite datorita excesului de enrgie. Rezultatele pot fi altele decat iti doresti. Lasa lucrurile sa evolueze natural. Poti clarifica si anumite chestiuni care ti-au pus increderea in partener sub semnul intrebarii. Daca esti singur, socializarea te poate ajuta sa cunosti oameni noi, sa vezi viata cu alti ochi. Nu este exclus ca printre oamenii noi pa care ii vei cunoaste in viitorul apropiat sa se afle si marea iubire.

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru VARSATOR
Viata amoroasa trece printr-o perioada pozitiva. Cu ajutorul planetelor vei putea sa imbunatatesti comunicarea cu partenerul de cuplu. Asteapta-te la revelatii socante despre persoana iubita. Desi vei fi tentat sa faci un pas inapoi, indrazneste sa mergi mai departe, sa afli dedesubturile fiecarei situatii in parte si sa-i intelegi povestea. Arata compasiune si vei descoperi in partener o alta persoana de care te vei indragosti si mai mult. Daca esti singur, te poti pregati pentru aventuri intense. Atentie, insa! Daca tot stii ce vrei, nu mai pierde timpul cu flirturi inutile. Nu te vor duce nicaieri. Concentreaza-te pe ceea ce iti doresti cu adevarat.

Horoscop lunar DRAGOSTE NOIEMBRIE 2019 pentru PESTI
Luna aceasta iti aduce nevoia de a corecta sau de a scapa de orice este negativ in viata ta. Fii pegatit pentru calm si rabdare. Relatia de cuplu se poate imbunatati daca vei pune accentul pe propriile nevoi, fara a neglija dorintele partenerului. Arata-i ca poti fi tandru si romantic si el sau ea iti va raspunde in consecinta. Daca esti singur, indrazneste sa faci primul pas si sa abordezi persoana de care iti place. Daca este vorba de cineva de la locul de munca, pastreaza discretia o vreme. Nu este momentul sa fiti in centrul atentiei colegilor de birou.

https://sfatulparintilor.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *