Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 APRILIE 2019. TAURII S-AR PUTEA MANIFESTA VIOLENT

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o zi frumoasă din care nu vor lipsi surpize plăcute și momentele relaxante, distractive și emoționante. Nativii vor da dovadă de o energie uluitoare și tot ceea ce le va trece prin gând va prinde contur. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu ducă la extrem stările și să se epuizeze.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de stări de irascibilitate, nervozitate și nivelul de stres va atinge cote alarmante. Motivele pot avea legătură cu un plan răsturnat sau cu o ipostază de viață căreia vor simți că nu-i pot face față. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că se pot confrunta cu stări de neliniște pe fond de oboseală accentuată. Posibile tulburări de somn și tendințe violente.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea tendința să acționeze pe proprie răspundere, fără să le pese de ceea ce doresc cei din jur și din acest motiv pot intra în conflicte, în special prietenii fiind vizați. Nativii pot fi irascibili, nervoși, agitați și vor tinde să iasă în evidență, să se facă remarcați indiferent de context. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și stăpânească impulsurile și să caute diplomația în dialog.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac simt nevoia să se impună, să iasă din anonimat, să se facă remarcați într-un context. Nativii se vor pune în valoare cum vor ști mai bine, iar tendința va fi de exagerare, de a duce totul la extrem, în extravaganță. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu se supună riscurilor. Există risc de accidentări.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu au tendința de a fi conflictuali cu cei din jur, de a se alarma la orice veste primită și astfel de a-i tensiona și pe ceilalți. Nativii pot fi frustrați de un context, în unele cazuri deziluzionați și pot acționa fără strop de diplomație. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și mențină atitudinea distantă față de provocări.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de conflicte în familie generate de situația financiară. Nativii se pot lupta pentru un drept bănesc, un bun de patrimoniu, o moștenire. Cei care au de făcut un partaj nu vor reuși să ajungă la o înțelegere, cel puțin nu în prima parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se supună riscurilor deoarece există risc de accidentări.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o zi plină în sensul bun al cuvântului. Nativii vor avea parte de discuții pe teme profesionale, în special legate de afacerile proprii și personale. Moment favorabil pentru discuții parteneriale, inclusiv pentru lămuriri în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite pe cât posibil să dea naștere conflictelor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion cu greu vor reuși să se concentreze pe ceea ce au de făcut și să-și canalizeze atenția într-o singură direcție. Dacă unii nativi vor fi mai distrați decât de obicei, alții se pot confrunta cu dureri de cap și stări de oboseală accentuate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu se supraepuizeze și să încerce să profite de ziua liberă pentru a se odihni.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se dedică activităților distractive, sportive, artistice și de creație. Nativii vor dori să-și satisfacă o plăcere, o dorință, să se bucure mai mult de un hobby. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să aibă parte de o aventură. Cei care sunt într-o relație ar trebui să pună în balanță ce au și ce-și doresc, de fapt.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de discuții tensionate pe teme financiare. Nativii pot aborda bugetul comun într-o afacere, cu un partener sau cu cineva din familie în vederea clarificării cheltuielilor și, implicit, a reducerii acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce unora dintre nativi ocazia de a vinde un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de neplăceri, obstacole și situații tensionate în timpul unei călătorii, unei deplasări, excursii. Nativii ar putea avea parte de un schimb neașteptat de replici cu persoane cu care nu au intrat niciodată în conflict până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie mai diplomați în dialog și să încerce să-și apere punctul de vedere într-un mod cât mai constructiv pentru imaginea lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de o idee sclipitoare care să-i stimuleze să-și facă planuri pe termen lung de creștere a veniturilor. Cei care au afaceri personale, le-ar putea repune pe picioare, le-ar putea readuce în actualitate, pe podium. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți la negocieri și să se mențină pe poziții indiferent că la prima vedere nu vor părea să aibă câștig de cauză.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *