Actualitate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 13 MARTIE 2020. Ghinion sau noroc?

Astazi este o zi norocoasa gratie lui Jupiter in Capricorn si Soarelui inca in Pesti. Prinde-ti si tu portia de sansa cosmica pentru ca sigur iti este disponibila !

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Incearca sa te relaxezi si nu lasa nimic sa iti stea in cale azi intre tine si starea ta de bine. Nu opera mari schimbari si nu lasa pe nimeni sa te tulbure. Poate ca vei auzi ceva care te va enerva sau poti pierde respectul fata de cineva. Insa treci peste asta cu detasare. Timpul tau e mai valoros sa fie trait cu planuri concrete de viitor si cu gandirea unor noi strategii pentru implinirea unui vis. Discuta cu cine iti este drag orice te preocupa. Asta te va face sa te simti bine.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Planetele sunt de partea ta azi. Asta iti permite sa mergi inainte cu realizarea planurilor tale fara amanari si ezitari. Dedica mai mult timp pentru tine caci te-ai cam neglijat in ultima vreme. Ai avut prea multe pe cap. Cu toate acestea trebuie sa ai grija de sanatate si de lookul tau. Improspateaza-te si gaseste timp pentru odihna. Meriti asa ceva din plin.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai nevoie sa fii practic in deciziile pe care le iei azi. Nu te agata de situatii din trecut care nu fac altceva decat sa iti impiedice progresul. Nu pierde timpul si nu lasa ziua sa treaca fara sa faci ceva constructiv din ea. Mergi inainte metodic si cu siguranta iti vei atinge succesul dupa care tanjesti.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Tu ai invatat de mult timp faptul ca este important sa stai pe propriile picioare in viata. Exact asta esti chemat sa faci azi daca doresti sa iesi dintr-o situatie care te preocupa. Incearca sa mentii o perspectiva pozitiva. Organizeaza-te bine si cu siguranta iti vei creste sansele de reusita pentru tine si pentru cei pe care ii iubesti.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Canalele de comunicare iti sunt larg deschise azi si te vei bucura cu mare placere de discutii de buna calitate cu oamenii din preajma ta. Cu ajutorul lor, iti vei putea pune treburile in ordine, pune planuri in miscare si te vei indrepta spre victorie. Esti in stare de spirit ridicata iar farmecul tau natural ii face pe ceilalti sa iti vina aproape la picioare.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Trebuie sa fii extra vigilent astazi, draga Fecioara. Nu te abate de la directia dreapta. Tine de program si de tot ce iti da stare de bine. Daca respecti acest lucru, esti la un pas de a-ti atinge succesul dorit. Iar dupa aceea vei vedea cum cei dragi se vor bucura pentru tine si vor intelege de ce ai fost asa de determinat tot acest timp.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Nu lasa ca viata ta sa treaca pe langa tine fara ca tu sa faci parte din ea. Poti sa tai acum vechi conexiuni ce si-au terminat contributia pentru tine si sa te ocupi de multe aspecte ce ti-au stat in cap si pentru care e nevoie sa ai tu initiativa. Familia si prietenii iti sunt de mare ajutor si sustinere. Este o zi si perioada buna sa inovezi, sa scapi de situatii care iti coboara energia si sa mergi mai departe cu orice idei noi poti avea.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Iti prinde bine sa te organizezi astazi. Planifica-ti ziua de asa natura incat sa iti lasi timp pentru relaxare si sa tai de pe lista ce ai de facut intr-un mod metodic. Asta iti va permite ca totul sa se aseze spre beneficiul tau. Vei incepe incet incet sa vezi cum ti se implineste ce doresti si asta iti creste starea de spirit. Anumite aspecte de familie care ti-au stat pe cap vor fi solutionate, in sfarsit, in cel mai bun mod posibil.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Se prea poate sa te copleseasca lista de lucruri de facut. Responsabilitatile si obligatiile nu te lasa si simti o presiune constanta din cauza lor, cu atat mai mult cu cat te bazezi doar pe tine. Chiar daca este asa – si multa lume e la fel ca tine – azi trebuie neaparat sa iti dedici timp pentru destresare, relaxare si odihna. Stabileste-ti un program de munca mai uman care sa nu te mai epuizeze.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nivelul obisnuit de energie si dinamism care te caracterizeaza poate fi un pic mai scazut decat ai vrea tu sa fie pentru o zi si o seara de sambata. Insa asta nu e ceva rau. Foloseste aceasta zi pozitiva in avantajul tau si curata tot ce nu iti mai e de folos in viata ta, inchide definitiv capitole vechi si da fila. Poti totodata sa folosesti influenta favorabila a astrelor ca sa rezolvi orice neintelegeri cu cei dragi ce ti-au stat pe cap in ultimul timp. E pacat de viata aceasta sa nu o traiesti in armonie.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Incearca sa iti mentii asteptarile pe o tonalitate scazuta astazi. Nu e ziua pentru planuri si angajamente. Ti se cere sa fii atent si sa oferi focusul tau pentru aspectele ce conteaza cu adevarat in viata ta si sa nu iti risipesti energiile in alte directii nesemnificative. Nu pierde timpul cu oameni care vor sa te raneasca. Iti poti da si singur seama cine iti este benefic si cine nu. Corpul tau simte acest adevar.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Este timpul sa te decizi mai clar cu privire la obiectivele tale pentru ca ai toate sansele sa le realizezi cu succes si e bine sa stii ce vrei cu adevarat. Este deasemenea si o zi minunata pentru comunicare, esti sustinut in acest sens, deci intra in contact cu prietenii, cu cunostintele, cu cei cu care simti sa te vezi, sa vorbesti, poate cu cei de care nu mai stii de ceva timp si ti-ar face placere sa o faci.

sfatulparintilor.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *