Horoscop

Horoscopul zilei de azi, VINERI 1 MAI 2020. Bun venit, luna mai! Să fii blândă cu noi!

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Actiunile tale de astazi pot avea o abordare mai degraba de investigatie. Esti in stare sa ajungi mult mai adanc decat de obicei pe masura ce cercetezi ochii oamenilor pentru raspunsurile pe care le cauti. Simte-te liber sa folosesti actiuni mai agresive bazate pe instinctul tau primar. Foloseste-ti emotiile puternice ca instrument in loc ca pe ceva ce te tine pe loc. Oamenii pot veni spre tine pentru sfat, pentru ca esti in postura perfecta sa il dai.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca situatiile devin prea grele si incinse, primul tau instinct este sa fugi sau sa sari in urmatorul subiect inainte ca oricine sa observe ca le eviti pe cele serioase. Acesta este unul din felurile in care poti sa te descurci cu intensitatea energiilor de azi, dar adanc in tine tu stii ca nu este si cel mai bine. Ceea ce ai nevoie cu adevarat este sa sapi adanc si sa te folosesti de aceasta energie emotionala ca sa ai grija temeinic de situatii in loc sa sari peste ele.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai tendinta sa devii destul de emotional despre multe lucruri desi nu iti prea arati aceasta fateta lumii exterioare. Diferenta azi este ca mult mai multa lume vor actiona ghidati de emotiile lor, la fel ca si tine, deci te vei simti in siguranta sa iti expui trairile adevarate celor din jurul tau. Ai incredere ca vei gasi prieteni care impart optiuni similare cu tine azi.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Alti oameni pot avea o dificultate de a naviga prin ziua de azi, datorita intensitatii energiilor ce ies la suprafata. Tu nu ai de ce sa te ingrijorezi, pentru ca natura ta adaptabila este perfect potrivita sa ai de-a face cu forte incapatanate ce striga in mintea ta. Este o zi buna sa iti faci ordine in dulap si sa arunci ce nu mai folosesti, ca sa lasi energia sa circule libera. Fii fara mila.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Poate ca ai toate datele si informatiile dintr-o situatie deja clare in mintea ta. Ai adunat faptele si ai pus totul cap la cap de asa natura incat pare imposibil pentru oricine sa te faca sa dai gres. Insa nu crede ca esti gata, pentru exista o parte ce inca mai trebuie luata in considerare – emotiile. Sentimente extreme iti pot periclita planurile azi. Fii pregatit.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Nu te pune la dispozitia pacalelilor nimanui. Timpul tau este prea pretios si energia prea puternica ca sa o risipesti pe cei care te vad drept un prieten ocazional de vreme rea sau un stalp emotional. Concentreaza-te pe propriile tale probleme. Daca cineva are o poveste si ti-o spune, spune-i exact ce gandesti. Nu mai este cazul sa ascunzi adevarul sincer in spatele unor abureli doar ca sa faci o alta persoana sa se simta bine.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Te poti intreba azi de ce toata lumea trebuie sa fie asa de serioasa si emotionala dintr-o data. Si tu te poti simti la fel. Ia asta ca o reamintire ca sunt multe cai diferite de a avansa prin viata si nu toate din ele intersecteaza calea ta neaparat. Acele cai ti se pot insa arata astazi. Fii pregatit sa iti sustii calea ta, motivele tale si sa te aperi daca se incearca deturnarea de la adevarul tau.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aceasta este o zi in care sa stralucesti din multe puncte de vedere. Actiunea pe care o iei este drept la tinta, asa ca pregateste-ti arcul si trage cat de departe poate ajunge arcul. Exista o putere a fiintei tale ce ocazional iese la suprafata. Cand iese, oamenii o observa kilometri in jur. Azi ti se da oportunitatea sa iti afisezi puterea incredibila si pasiunea pentru viata si lume. Nu te retine.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ai vrea ca astazi sa iti mentii corabia lina si stationara pe linia de plutire, insa tine minte ca oricat de tare te straduiesti, uneori nu este posibil. Vantul sufla puternic si cel mai bine este sa iti pregatesti panzele si sa o iei inainte cu viteza. Te vei misca mult mai repede dar va inseamna si ca vei fi si predispus la rasturnare daca nu esti atent. Traieste palpitant pe muchie !

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astazi poti razbate usor la adevar, asa ca nu ezita sa o faci. Daca ajungi la o intersectie si nimeni nu stie incotro sa o apuce, tu vei sti instinctiv si chiar trebuie sa iei initiativa si sa actionezi. Nu este o idee rea sa iti semnalezi intentia si altora inainte de a face miscarea. A fi agresiv cu actiunile tale nu inseamna ca trebuie sa fii si nesabuit.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Puterea ta curajoasa si dorinta de a te ocupa de o pozitie de conducere pot fi amenintatoare pentru altii astazi. Fii atent sa nu iti asumi pozitia dominanta automat inainte de a afla cum se simt altii despre aceasta situatie. Ai putea face greseli drastice daca nu te gandesti si la starea de bine a altora. Lucrurile pot deveni destul de emotionale, deci fii atent la posibile inflamari. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *