Timpul.md

Actualitate 29 Noiembrie 2019 | 08:23

O tânără polițistă din Rusia s-a sinucis la locul de muncă, după ce un coleg a abuzat-o sexual

Maria avea 23 de ani și era polițistă de puțin timp, la o secție din orașul Soci, Rusia. Povestea ei face înconjurul lumii după ce tânăra s-a sinucis cu arma din dotare, chiar la locul de muncă, după ce a fost obligată să lucreze cu un coleg care o abuzase sexual, scrie Mirror.

Maria Klochkova s-a împușcat în cap în sediul secției de poliție din Soci, unde lucra, după ce superiorul ei a obligat-o să muncească cu un coleg care o agresase sexual, deși știa ce se petrecuse între cei doi.

După moartea tinerei polițiste a fost demarată o anchetă, iar oficialii din conducerea Poliției au încercat să demonstreze că Maria suferea de probleme mentale și din această cauză s-a sinucis.Familia Mariei Klochkova respinge această ipoteză și acuză Poliția că încearcă să mușamalizeze tragedia.„Nu îl denunțase pe cel care a violat-o pentru că nu voia să-și distrugă cariera și nu voia ca toată lumea să afle prin ce trecuse. A făcut o alegere greșită, așa cum au făcut multe alte tinere care au fost violate”, a spus Anna, sora polițistei, potrivit antena3.ro. 


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus