Ultima oră

Patru tentative de suicid în capitală

Cu medicamente au încercat să se sinucidă o minoră de 16 ani şi o tânără de 20 de ani, ambele depistate la timp şi internate la spital. Aproape de ora 6.00 în ziua de miercuri, 21 aprilie, ambulanţa a fost solicitată de o tânără de 26 de ani, care avea o plagă penetrantă de cuţit în abdomen. Fata a comunicat medicilor că şi-a aplicat singură această împunsătură, cu scop de sinucidere.

Un tânăr de 23 de ani, din or. Sângera, a solicitat ambulanţă pentru o plagă în abdomen şi alta la antebraţul drept. Conform declaraţiei tânărului, el a fost agresat în seara de marţi, în cartierul Telecentru din capitală de persoane cu identitatea necunoscută.

În jurul orei 2.00, la intersecţia bd. Moscovei cu str. Miron Costin, şoferul unui automobil Audi a lovit un Mercedes. Acesta, la rândul său, din inerţie, a lovit două taximetre, care staţionau. Şoferul din Audi a ajuns la Spitalul de Urgenţă cu o contuzie a cordului şi comoţie cerebrală.

În total, în ziua de marţi şi în noaptea spre miercuri, Serviciul de Urgenţă a înregistrat 656 de solicitări, inclusiv la 47 de cazuri de infecţii virale acute, 61 cazuri de traumatism şi 5 ictusuri cerebrale.

Sursa: infoprim

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *