Timpul.md

Actualitate 20 Februarie 2020 | 11:16

Sergiu Mocanu: Deputații PD Nichiforciuc și Andronachi se dau pe lângă Dodon ca să scape de pușcărie

În Partidul Democrat există cel puțin doi deputați care s-au apropiat de socialiști și de Igor Dodon ca să scape de pușcărie, a declarat miercuri seara în direct politicianul Sergiu Mocanu, confirmând astfel zvonurile apărute și anterior în presă despre o aripă pro-PSRM care s-a format în Partidul Democrat.

„În PDM, la ora actuală, există cel puțin 2 oameni care trebuie să-și apere pielea lor, să scape de pușcărie - Eugeniu Nichiforciuc și Vladimir Andronachi. Nichiforciuc este omul lui Dodon în PDM. El va face tot ce-i stă în puteri, va folosi bani, va cumpăra oameni doar ca să fie pe lângă Dodon în speranța să scape de pușcărie”, a declarat Mocanu.

Despre Andronachi, el a dezvăluit că acesta prin intermediul fostei juriste de la primărie, în timpul mandatului de primar al lui Dorin Chirtoacă a obținut peste 40 de loturi de teren în Chișinău. „Cum au mers gențile, către cine, o știu numai liberalii”, a declarat Mocanu, menționând că Andronachi a făcut afaceri cu un alt fost lider liberal - Anatol Topală, fost director la Căile Ferate.

Amintim că presa a mai scris și anterior despre afacerile ilegale ale celor doi, iar despre Nichiforciuc se cunoaște că este artizanul în PDM al coaliției cu socialiștii, el fiind și organizatorul acelui „frigărui de pomină” în orașul său de baștină Florești, la care au participat deputați PDM și PSRM.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus