Timpul.md

Actualitate 22 Martie 2020 | 18:20

Tragedie rutieră, la FĂLEȘTI. Un șofer de 36 de ani a murit pe patul de spital / VIDEO

Tragedie rutieră la Fălești. Un bărbat de 36 de ani a murit pe patul de spital după ce s-a inversat de câteva ori cu mașina și a ajuns într-un șanț.

Potrivit ofițerului de presă de la IP Fălești, Jana Molceanov, la data de 22 martie, la 12.50 în Serviciul de Gardă al IP Fălești a parvenit informația telefonică de la Dispeceratul regional NORD , pe faptul că în jurul orelor 12.45 pe traseul R-16 , în apropierea sat.Hiliuți s-a produs un accident rutier.

 


La fața locului a intervenit Grupa Operativă din cadrul IP Fălești care au stabilit că la date de 22.03.2020 în jurul orelor 12.45 o persoană de gen masculin în vârstă de 36 ani , locuitor al mun. Bălți , în timp ce se deplasa pe traseul R-16 , km 12 , în apropierea sat . Hiliuți , r-l Fălești , cu automobilul personal de model Toyota Avensis Verso , a pierdut controlul asupra conducerii , derapând de pe partea carosabilă , inversându-se de câteva ori în șanțul de pa partea stângă a drumului.În rezultatul accidentului rutier conducătorul auto a fost transportat la SM Bălți,unde la ora 13.50 a decedat în Secția Reanimare al SM Bălți.Alte circumstanțe se stabilesc. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus