Timpul.md

Actualitate 23 Mai 2018 | 14:57

Un alt partid a decis pe cine va susține în turul doi al alegerilor din Chișinău

Partidul Popular din Moldova, care l-a avut pe Maxim Braila în calitate de candidat la funcția de primar de Chișinău, a decis să acorde în turul doi sprijin candidatului Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, la funcția de primar al capitalei. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Biroului politic PPRM, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, prin această decizie PPRM își reconfirmă opțiunea proeuropeană și se alătură forțelor politice care împărățesc aceleași convingeri. În cadrul ședinței, Maxim Braila și-a exprimat regretul că mai puțin de 3% a fost prezenta tinerilor la urnele de vot în data de 20 mai, ceea ce arată indiferența lor fata de schimbările așteptate.

Maxim Braila spune că la 3 iunie tinerilor li se mai oferă o șansă să-și manifeste grija față de chișinăuieni, să trăiască într-un oraș european. Este șansa care nu poate fi ratată.

În primul tur al alegerilor locale noi pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, candidatul PPRM, Maxim Braila, a acumulat 0,15% din voturile alegătorilor.

Sursa: ipn.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus