Timpul.md

Horoscop 4 Octombrie 2021 | 08:29

3 ZODII care nu te vor ierta niciodată dacă le greşeşti

 În timp ce anumite zodii sunt foarte precaute în legătură cu subiectul delicat al prieteniei, altele nu au nici cea mai mică ezitare când vine vorba de a rupe pentru totdeauna legătură cu o persoană cu care a fost cândva apropiată. Iată care sunt acelea:

Berbec
Berbecii nu se ţin în lături de la nimic, indiferent de circumstanţe. Dacă le-ai greşit vreodată, te poţi consideră inexistent în viaţă lor. Ei nu au nevoie să reflecteze prea mult pe tema această, pentru că sunt convinşi că din momentul în care ai încercat să le faci vreun rău lor sau unei persoane dragi lor, nu mai ai ce caută lângă ei.

Taur
Spre deosebire de Berbeci, Taurii îşi acordă timp să se gândească şi să analizeze mai bine situaţia, înainte de a lua o hotărâre permanentă. Dar odată ce s-au decis, nu îi mai opreşte nimic din a duce la bun sfârşit planul de despărţire. Te vor şterge de asemenea şi de pe toate reţelele de socializare că să fie siguri că nu vor mai avea nicio legătură cu ţine.

Scorpion
Când vine vorba de prietenii, Scorpionii nu stau extraordinar la acest capitol, în general. Ei preferă grupurile restrânse de prieteni în care ştiu că se pot încrede. Dacă un Scorpion taie legătură cu ţine, atunci înseamnă în mod clar că i-ai greşit cu ceva. Nu este un lucru care să le facă plăcere şi preferă să nu se ajungă la astfel de situaţii, pe cât posibil.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus