Frumusețe

4 lucruri rapide de care pielea ta are nevoie înainte de vacanţă de vară

Iată cele patru tratamente rapide de frumuseţe pe care e necesar să le faci pentru a-ţi pregăti corpul de vara (niciuna din ele nu presupune eliminarea carbohidraţilor sau să locuieşti în sala de fitness).

1. Capătă puţină culoare (într-un mod inteligent)
Chiar nu e nevoie să îţi spunem că acel bronz extrem de intens nu e cea mai bună idee. Înainte să recurgi la toate cremele de autobronzare, măcar asigura-te că o faci în mod corect. După prima aplicare, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îţi exfoliezi primul strat de culoare – cu grijă.

2. Oferă-i o pauză tenului
Este timpul perfect în care îi poţi face cadou pielii tale…o pauză. Ce presupune asta, mai exact? Ei bine, se numeşte “piele rapidă”. Renunţă la toate produsele de frumuseţe pentru o săptămâna (creme de faţă, machiaj etc.) şi “spală-ţi” faţă cu ulei de cocoş. După o săptămâna, pielea ta îşi va recăpăta de la sine frumuseţea naturală şi astfel, îţi poţi relua vechile obiceiuri – de preferabil cu produse destinate strălucirii de vara.

3. Înmoaie-ţi tălpile
Înainte să mergi la salon pentru pedichiură, pregăteşte-te puţin. Prepară-ţi un tratament chiar la ţine acasă pentru tălpi: permite extractelor naturale să-ţi hrănească picioarele. Vei vedea că, după o săptămâna, întreagă talpă va fi eliberată de acel strat de piele moartă de care chiar nu ai nevoie în sezonul sandalelor.

4. Scrub pentru mâini
Nu doar picioarele tale au nevoie de o îngrijire corespunzătoare. Iarnă îţi adună toată cuticulele la un loc. Un simplu scrub de mâini făcut acasă (din zahăr şi miere) poate ajută la netezirea şi catifelarea mâinilor tale gata să îţi pună în evidenţă acel lac de unghii în nuanţe puternice după care tânjesti!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *