Timpul.md

Ultima oră 16 Iulie 2019 | 08:21

5 ani în urmă - 6 iulie 2014 /// Filat a minţit din nou! Ilan Shor recunoaşte că are o relaţie cu Vlad Filat „doar de afaceri”

În cadrul primei sale conferinţe de presă în calitate de Preşedinte al Consiliului Băncii de Economii, Ilan Shor a vorbit despre relaţia cu liderul PLDM, Vlad Filat, spunând că este una la fel că cu restul politicienilor. 

Ilan SHOR, Președintele Consiliului Băncii de Economii: “Cunosc practic toţi politicienii din ţară. Îl cunosc şi pe preşedintele Lucinschi şi pe preşedintele Voronin şi pe Prim-Ministrul Filat. Acesta este lucrul meu. Orice om de afaceri care investeşte în ţară trebuie să comunice cu oamenii.”

Anterior, Vlad Filat a declarat că îl cunoaşte pe Ilan Shor de la televizor. Asta după ce liderul PLDM a fost acuzat că acoperă interesele lui SHOR la Banca de Economii.

Săptămâna trecută, PLR a depus o plângere la procuratura în care au cerut investigarea modului în care a fost cedat pachetul majoritar de la BEM. Ilan Shor afirmă că este dreptul lor, fără a face alte precizări.  

ARHIVA TIMPUL (16.07.2014)

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus