Timpul.md

Horoscop 5 Iunie 2021 | 08:05

5 ZODII care trădează mereu. Ferește-te de ele!

 Berbec Acești nativi sunt cei mai instabili din punct de vedere emoțional. Stau excelent la capitolul strategii, tocmai de aceea trebuie să fii foarte atent dacă îi ai în preajmă. Aplică de multe ori o tactică gândită bine, prin care profită de pe urma ta. Te aprobă pe față ca să capeți încredere în ei, dar pe la spate te trădează.

 Gemeni
Mare atenție când le spui un secret sau le acorzi încrederea ta. Sunt niște nativi aroganți și vanitoși, iar imaginea lor contează mai mult decât sentimentele persoanelor din jur. Te fac oricând de râs, cu rea intenție, ca să te facă să te simți nedemn.

 Leu
Acestui nativ îi place să epateze, să iasă oricând în evidență și să fie în centrul atenției. Nu țin cont de nimeni din jur, cu atât mai mult de sentimentele persoanelor dragi. Consideră că pot proceda oricând așa cum cred de cuviință și se așteaptă ca toată lumea să îi ierte greșelile, conform Playtech.

 Zodia Scorpion
Se orientează după cum bate vântul, așa că trebuie să ai mare grijă cu această zodie. Este un nativ egoist, care nu face compromisuri pentru cei din jur. Chiar dacă este vorba despre cel mai bun prieten, tot este pregătit oricând să trădeze. Pești
Această zodie ocupă locul 5 din acest top al zodiilor trădătoare. Cei din zodia Pești se pun singuri pe primul loc, care ignoră nevoile oricui. Dacă au ocazia să găsească persoane care le sunt mai utile pentru scopul lor, îți dau cu flit imediat, fără să ezite. Ai grijă dacă le dezvălui secrete, le vor folosi în favoarea lor. 

viva.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus