Timpul.md

Timpul Liber 15 Septembrie 2021 | 04:45

6 CHINURI prin care orice persoană care este leneșă trece mereu

Eu sunt o persoană leneșă, uite că am spus-o. Îmi pare rău dacă asta este un șoc pentru cineva, dar asta este ceea ce sunt, din păcate, un leneș incurabil. După o zi lungă de muncă, singurul lucru care îmi aduce plăcere este să nu fac nimic. Serios acum, te poți gândi la ceva mai plăcut decât asta? Dar chiar dacă ar exista ceva mai plăcut de făcut decât a fi leneș, probabil că nu aș face-o tot din cauza lenei. Cu toate acestea, să fii leneș mereu nu îți aduce doar plăcerea relaxării, ci și destule chinuri. 

1. Zilele de pijamale
Într-unele din zile, chiar nu este obligatoriu să purtăm haine, nu-i așa? Cel mai bun lucru referitor la zilele de pijamale constă în faptul că odată ce te-ai lăsat pradă lor, nu te mai poți întoarce de pe această cale. Nimic nu mai poate interveni între tine și perechea ta favorită de pijamale, nici măcar o vizită la cel mai apropiat magazin. Să recunoaștem, nimeni nu poartă pijamalele mai bine decât noi, leneșii.

2. Ignori mesajele și apoi uiți să mai răspunzi
Toate persoanele care te cunosc deja s-au obișnuit cu acest lucru pentru că se pare că nu ai nicio intenție de a schimba acest aspect în viața ta. Ei poate nu înțeleg de ce faci asta, dar deja te-au acceptat așa cum ești și s-au resemnat față de situația curentă. Însă noi de foarte multe ori chiar nu o facem intenționat, pur și simplu este un obicei care ne acaparează viața pe zi ce trece.

3. Schimbarea bateriilor de la telecomandă reprezintă un chin
Pentru a evita să schimbi bateriile telecomenzilor, apeși mai tare butoanele în speranța că asta va funcționa. Când asta totuși nu mai merge, atunci până la urmă te ridici și pornești și oprești televizorul manual, de la butoanele lui, doar pentru a nu te deplasa la magazin să cumperi niște baterii noi. Chiar și așa, preferi să furi bateriile telecomenzii părinților tăi decât să mergi până la magazin…

4. Ți-ai dori ca animalul tău de companie să îți facă o cafea
Nu știu ce spui tu, dar eu de multe ori îmi dau seama că îmi imaginez o lume în care ți-ai putea antrena animalul de companie să ți aducă ceva anume exact atunci când îți dorești asta. Însă din păcate asta nu se va întâmpla deoarece abia reușești să te „dresezi” pe tine să îndeplinești anumite sarcini de bază… așa că încetează să mai visezi la asta și fă-ți singur cafeaua!

5. Ești mereu în întârziere
Asta nu se întâmplă din cauza faptului că ai fi ocupat sau că ai avea ceva important de făcut, ci pur și simplu din cauza faptului că ești așa cum ești ca persoană. Ești mereu în întârziere pentru că ți-a luat aproximativ 3 ore să te forțezi singur să te ridici de pe canapea sau din pat. Încearcă să îți programezi timpul într-o manieră în care să ai timp și să fii leneș, dar să și ajungi la timp în locul propus.

6. Canapeaua este membrul tău preferat din familie
Canapeaua este singura care nu te judecă din cauza faptului că stai toată ziua în ea și te uiți la televizor sau navighezi pe Internet. Este vorba doar despre tine și ea și nimeni altcineva. De fiecare dată când ne propunem să face ceva productiv sau să ieșim în oraș cu prietenii, ne dăm seama ă până la urmă ne aflăm din nou în canapea și nimic altceva nu mai contează și nu este mai plăcut. 


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus