Ultima oră

6 milioane de lei pentru deschiderea incubatorului de afaceri din Ceadîr-Lunga

Lucrările de reparaţie a clădirii Incubatorului de afaceri din Ceadîr-Lunga se apropie de sfârşit. Instituţia va contribui la dezvoltarea businessului actual, precum şi a antreprenorilor începători. Pe lângă susţinerea financiară aceştia vor beneficia şi de ajutor consultativ. „Aici va fi locul unde agenţii economici şi viitorii rezidenţi îşi vor putea promova cu riscuri minime afacerile. Vom organiza cursuri de instruire în domeniu moderate de experţi cu practică şi businessmeni de succes”, susţine managerul proiectului Natalia Cojocari.

În cadrul Incubatorului de afaceri toţi doritorii vor putea obţine spaţiu pentru afaceri sau pentru oficiu. „Actualmente, avem cereri de la 14 potenţiali rezidenţi. Printre acestea figurează activităţi ca saloane de frumuseţe, ambalarea condimentelor, alte idei inovatoare pe care le vom încuraja”, a menţionat Cojocari citată de portalul Gagauzinfo.md.

„Incubatorul de la Ceadîr-Lunga se înscrie în cele cinci proiecte de acest fel lansate în R. Moldova. Structura este menită pentru businessmeni de pe întreg teritoriul UTA Gagauz-Yeri. Vom susţine pe oricine din regiune care vrea să-şi dezvolte o afacere profitabilă şi să creeze noi locuri de muncă acasă”, afirmă primarul oraşului Gheorghi Ormanji.

Sursa: MOLDPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *