Actualitate

A fost agresat fiul lui Vitalie Nagacevschi

Luni seara a fost agresat de catre persoane necunoscute avocatul Fadei Nagacevschi, fiul juristului Vitalie Nagacevschi, membru al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). Vitalie Nagacevschi considera ca acest atac este o avertizare din partea partidului de guvernamant, care incearca sa-l determine sa fie mai „domol” sau, in general, sa iasa din politica.

Fadei Nagacevschi a fost atacat de doi barbati mascati la scara blocului in care locuieste, la ora 18.00, in timp ce se intorcea de la serviciu. Avocatul spune ca agresorii erau imbracati in salopete de muncitori, pe fata aveau puse respiratoare si erau incaltati in adidasi de firma. Cei doi l-au lovit pe Fadei cu picioarele si pumnii in cap. Dupa ce a cazut, tanarul a gasit totusi puteri sa se ridice si sa se ia dupa agresori. F. Nagacevschi presupune ca barbatii erau sportivi, caci alergau foarte repede. Acestia au urcat intr-un BMW cu numere de Franta si au disparut. In urma loviturilor primite, Fadei Nagacevschi s-a ales cu o comotie cerebrala si, in prezent, este internat la spital. In timpul atacului nu i s-a reprosat absolut nimic si nu i-a fost sustrasa geanta in care erau documente si bani.

„Am analizat toate cazurile pe care le instrumenteaza Fadei si in niciunul circumstantele dosarului nu pot sa provoace asemenea reactii din partea adversa. De altfel, daca era o alta situatie, ar fi trebuit sa existe si o preintampinare sau vreo remarca prin care sa-i dea de stire despre ce este vorba. In plus, am observat ca toate problemele familiei mele au inceput de cand m-am lansat in politica. In primul rand, dupa 7 aprilie a fost retinut feciorul meu cel mic care nu a participat la acele evenimente. Acum a fost atacat feciorul mai mare”, a mentionat Vitalie Nagacevschi, ieri, intr-o conferinta de presa. Juristul nu crede ca vor fi gasiti adevaratii faptasi. „In cazul Domnisor a fost identificata o persoana care spunea ca mergea pe drum si a gasit din intamplare un lansator de grenade si a impuscat o data. Si in cazul ziaristei Alina Anghel de la TIMPUL a fost gasit vinovatul, dar care, dupa cum s-a demonstrat anterior, in momentul atacului se afla la Telenesti, fiind internat la spital. Si in cazul lui Fadei poate se vor gasi niste persoane, dar care nu vor avea nimic comun cu ceea ce s-a intamplat”, considera Vitalie Nagacevschi. Juristul a declarat ca nu are de gand sa paraseasca politica si nici nu va deveni mai „domol”, doar ca va fi mai prudent…

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *