Timpul.md

Actualitate 11 Septembrie 2017 | 17:12

A rămas însărcinată la 17 ani, a abandonat şcoală, iar acum a devenit putred de bogată! Are atât de mulţi bani, încât îşi cumpără haine decât să îşi facă bagajul când călătoreşte! Cum a reuşit să facă o avere

Kate Stewart este atât de bogată în prezent, încât preferă să cumpere haine unde călătoreşte decât să îşi facă un bagaj. La doar 23 de ani, această deţinea o avere impresionantă.

Femeia, în vârstă de 35 de ani acum, a apărut în mai multe emisiunii şi a declarat că nu îi este ruşine de modul cum îşi cheltuieşte banii, deoarece a muncit din greu pentru asta. Kate a părăsit şcoală la 17 ani, nu avea nicio calificare şi în plus de asta, aştepta şi un copil. Asta nu a oprit-o însă să îşi construiască o avere impresionantă.

”Am rămas însărcinată la 17 ani şi părea că destinul meu fusese scris, nimeni nu credea în mine, dar asta m-a determinat şi mai tare să reuşesc”, a mărturisit ea.

Femeia şi-a continuat studiile şi a lucrat că secretara în timp ce încerca să obţină o diplomă în business şi management pentru a putea avea grijă de fiica ei. Imperiul lui Kate este impresionant. Toată averea ei constă în saloanele de înfrumuseţare şi de bronzat. Pe lângă toate acestea, ea deţine şi piaţă faimoasa din Liverpool ”Heritage Market”.

”Am reuşit să obţin licenţă şi într-un final am ajuns să conduc compania, apoi mi-am investit banii corect”, conchide Kate.

După cum mărturiseşte ea, acum îşi permite să cheltuiască 1000 de lire sterline pe noapte pentru o camera la hotel. Mai mult de atât, le alege doar pe cele care au spaţiu mare pentru depozitare hainele, astfel ea nu mai e nevoită să care bagajele după ea când pleacă în călătorii. Este înnebunită după bijuterii, iar pentru un colier cu diamante a plătit în jur de 240.000 de lire sterline.

”Hainele frumoase şi bijuteriile sunt armură mea, îmi pun armură şi mă simt mai încrezătoare în mine”, mai mărturiseşte ea.
Sursă: ciao.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus