Actualitate

A revenit ninsoarea si s-au inmultit accidentele rutiere

Zapada care a acoperit astazi capitala a creat mari probleme conducatorilor auto. Vehiculele au alunecat si au derapat, soferii incercand sa evite tamponarile. Unii s-au descurcat cu succes, altii mai putin, pe principalele strazi din capitala creandu-se ambuteiaje, dar si accidente care au ingreunat traficul rutier.

La aceasta ora ninge in toata republica, iar meteorologii ne asigura ca ninsorile vor continua pe tot parcursul zilei de astazi si mane, temperatura in cursul noptii osciland intre -5 si -8. In ultimele 24 de ore, din cauza poleiului, in RM s-au produs mai multe accidente rutiere soldate cu trei decese si patru raniti.

Potrivit responsabililor de la primaria Chisinau, , pentru combaterea efectelor ninsorii, pe tot parcursul noptii care vine mai multe autospeciale ale Regiei „Exdrupo” vor imprastia material antiderapant, iar angajatii intreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ vor curata caile de acces spre blocurile de locuit, trotuarele si statiile de transport public.
Dupa cum anunta serviciul de presa al Primariei, Regia Transport Electric si Parcul Urban de Autobuze au scos la trafic un numar maxim de unitati de transport pentru ziua de lucru de astazi, transportul public circuland conform graficului. La 13 decembrie, atunci cand a nins pentru prima data in aceasta iarna, autospecialele Regiei „Exdrupo” au imprastiat peste 300 metri cubi de material antiderapant.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *