Timpul Liber

A sosit ziua finalei!

Victoria. Este originară din Orhei, absolventă a Facultăţii de Drept şi a fost angajată într-o importantă firmă de construcţii. Îi place tenisul, cinematografia şi călătoriile. Nu o dată a declarat că i-ar plăcea să cânte în duet cu Dan Bălan.

Cristi. Crede că cea mai mare luptă este lupta personală. Mai mult îi place lumea din interior, decât din exterior. Îi place snowbordingul, parkour-ul, pianul, ghitara, desenul, colecţionează pietre. Este student la Colegiul Financiar-Bancar. Un fan al trupei „Linkin Park”.

Alexandru. Muzica este viaţa lui. Are un studio de înregistrări şi se dedică în totalitate pasiunii sale. Cunoaşte foarte multe din istoria muzicii universale. Stiluri preferate de muzică – soul, r-n-b, pop-rock, blues, funk. Îl admiră foarte mult pe Brian McKnight.

Aliona. „Fabrica” are o jurnalistă, care îşi doreşte o carieră muzicală. Este pasionată de hand made, dans, sport. În cadrul ansamblului de dansuri din care face parte a avut foarte multe turnee prin republică şi peste hotare. Îi place jazzul şi muzica lirică.

Anastasia. Cea mai frumoasă experienţă din viaţa ei este participarea la „Fabrica de Staruri 2”. Deşi nu are nicio experienţă muzicală, şi-ar dori foarte mult să cânte. Pentru aceasta este gata să continue lecţiile de canto, de ţinută scenică şi coregrafie. Este o admiratoare a lui Sandu Manciu.

Broono. La viaţa lui, are compuse câteva melodii şi îşi doreşte să devină un artist internaţional de succes. Stiluri preferate – r-n-b, hip hop, gospel, soul, blues. I-ar plăcea să colaboreze cu Alex Velea şi „Zdob şi Zdub”. Când are timp liber, citeşte sau se uită la un film bun.

Natalia. La proiect a spus că o admiră pe Lara Fabian. Cântă pentru familie şi prieteni, cei din urmă au convins-o să participe la preselecţie. Este o studentă sârguincioasă. Aşa a fost şi la proiect, deşi, uneori, a acceptat cu greu din prima sugestiile profesorilor. Visul ei cel mare e să ajungă pe scena profesionistă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *