Timpul satiric

Abracadabra!

(Tot mai multe rude de-ale sefului statului anunta ca Voronin nu poate dormi noaptea din cauza halucinatiilor provocate de mortii inclusi in listele de votare la 5 aprilie 2009)

Un popor este sanatos atunci cand are si foloseste simtul umorului, cand mai poate glumi. Imediat dupa fraudarea alegerilor de catre comunisti, pe 5 aprilie, si devastarea celor doua institutii-simbol ale statului, pe 7 aprilie, de catre structurile de forta manipulate de Voronin si serviciile secrete rusesti, am vazut ca poporul nostru n-a ingenuncheat, se tine breaz si are un spirit sanatos. Toti au inteles si rad de prostia comunistilor, dar si a cozilor lor de topor. Amintesc doar cateva bancuri despre fraudarea alegerilor si incendierea Legislativului: „Unde-i Voronin? – La cimitir, are o intalnire cu alegatorii”; „Vezi, cei trei au votat comunistii. Unu-i beat, iar doi sunt schelete”; „Marian Lupu la un chiosc de tigari: Dati-mi un „Parliament”. Si un foc, va rog…”.

E plina republica de asemenea bancuri. Voronin nu va ucide acest spirit nici cu „kalasnikov”- ul lui Greceanai, nici cu batele lui Papuc. Cititi hazlia istorioara din acest numar semnata de Ion Tulpina, despre tineretea politica a unui mare comunist, sau „Surpriza numarului” din pagina doi si o sa va convingeti ca… nu mor caii cand vor cainii.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *