Timpul.md

Actualitate 16 Martie 2020 | 07:19

Accident cu intervenția SMURD, la Cahul. 3 persoane au fost rănite

În această noapte angajații Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din cadrul IGSU au intervenit în urma urma unui accident grav de circulție care s-a produs în localitatea Huluboaia, raionul Cahul. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistat la ora 00:13.

Potrivit datelor IGSU, un autoturism de model ,,VAZ 2103” a derapat de pe traseu. În urma accidentului rutier doi minori o fată de 8 ani și alta de 2 ani au suferit diverse traumatisme. La fața locului a fost îndreptat un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Cahul. Ajunși paramedicii au acordat primul ajutor medical minorei de 8 ani, dar și au transportat-o în mod de urgență la Spitalul raional Cahul pentru ulterioare îngrijiri medicale.

În drum spre spital aceasta a fost strict monitorizată de paramedicii SMURD. Al doilea copil a fost preluat de medicii SAMU și transportat la aceeași instituție medicală. Circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept. Conform IGSU, în ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 45 situații de risc. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus