Timpul.md

Actualitate 8 Februarie 2020 | 08:34

Accident MORTAL la Rezeni! O femeie, spulberată de o mașină - VIDEO

Detalii de la tamponarea fatală de la Răzeni. La aproape o săptămână de la tragedie, poliția a găsit șoferul care ar fi accidentat mortal o tânără de 23 de ani și a fugit de la fața locului. Este vorba despre o femeie de 40 de ani, originară din Cimișlia. După mai multe investigații, oamenii legii au reușit să dea de urmele suspectei, iar toate materialele acumulate pe caz demonstrează că ea s-ar fi aflat la volanul mașinii și ar fi provocat impactul. Femeia este reținută pentru 72 de ore. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă ani grei de pușcărie.

Amintim că tragedia s-a produs în seara de două februarie, aproape de ora 18.00, în localitatea Răzeni. Victima a fost găsită de niște trecători care au sunat imediat la 112. Din nefericire, când au ajuns la fața locului, medicii nu au putut decât să constate moartea tinerei de 23 de ani. Atunci, oamenii legii au constatat că victima traversa strada neregulamentar.

 


Imediat după producerea impactului, șoferul a fugit de la fața locului. Menționăm că victima era locuitoare a satului Răzeni și era tânără mămică. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus