Timpul.md

Actualitate 19 Iulie 2020 | 08:27

Accident teribil pe Transfăgărășan. Un mort și trei răniți, după ce o mașină s-a răsturnat de mai multe ori

Un teribil accident rutier a avut loc pe DN7C, Transfăgărășan, aproape de cabana Capra, potrivit ISU Argeș. Pompierii au intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, plus un echipaj SAJ.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori și s-a oprit mai jos, tot pe carosabil. În mașină se aflau trei bărbați, șoferul fiind proiectat în afara autoturismului și găsit decedat la locul accidentului.

La fața locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager și a acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând deplasarea spre spital. Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ și echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

Doi bărbați, de 19, respectiv 29 de ani, au ajuns la spital

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare. Aceștia au fost transportați la spital de către echipajele medicale pentru investigații mai amănunțite.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus