Timpul.md

Actualitate 9 Septembrie 2017 | 15:52

Această bătrână care locuieşte într-o colibă sărăcăcioasă din munţi s-a trezit milionară peste noapte! E incredibil ce a făcut cu toţi banii

O bătrânică din Serbia, în vârstă de 86 de ani, a moştenit o avere după moartea soţul ei, însă nu a păstrat niciun ban, ci i-a împărţit cu vecinii ei. 

Marja Zlatic trăieşte într-o colibă într-un sat din estul Serbiei. În urmă cu cinci ani, a aflat că soţul ei, care locuia în Australia şi cu care nu mai vorbise de foarte mulţi ani, a murit şi i-a lăsat moştenire aproximativ 700.000 de dolari.


A cerut ajutorul unui vecin, însă aflat despre uriaşă moştenire abia anul trecut. Impresionant e că bătrânică nu a păstrat banii, ci i-a dat comunităţii care are grijă de ea.

„Nu am nevoie de aceşti bani. Pentru mine e suficient să am pâine, apă şi lemne să mă pot încălzi. Acolo unde voi merge curând, nu voi avea nevoie de bani”, a declarat ea pentru un site din Serbia, potrivit BBC.

Marija a povestit că ea şi soţul ei s-au mutat în Australia în 1956, însă ea s-a întors în Serbia după 18 luni pentru a avea grijă de mama ai, grav bolnavă. Marija nu s-a mai întors niciodată la soţul ei şi au pierdut legătură. Între timp, bărbatul s-a îmbogăţit, însă i-a lăsat şi ei o parte din avere.

Sursă: stirilekanald.ro 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus