Actualitate

Aceste zodii se simt cel mai bine împreună. Râd întotdeauna cu gura până la urechi

BERBEC și CAPRICORN – Personalitățile opuse se atrag în această situație. Berbecul și Capricornul sunt foarte diferiți, însă lucrează extrem de bine împreună și râd foarte mult, pentru că reușesc să relaționeze unii cu ceilalți.

TAUR și FECIOARĂ – Sunt atât de apropiați încât ai putea spune că sunt gemeni. Două semne de Pământ care se înțăeeg în profunzime. Atunci când încep să râdă, nimic nu îi mai poate despărți. Se plac atât de mult, încât fiecare ocazie petrecută împreună este subiect de distracție.

GEMENI și LEU – Sunt două semne zodiacale jucăușe, gălăgioase și amuzante atunci când sunt împreună. Atunci când încep să râdă, este aproape imposibil să fie opriți. Această pereche are parte de cea mai multă distracție și îi molepsește și pe cei din jur cu starea de bine.

RAC și PEȘTI – Sunt două semne zodiacale foarte intuitive și emoționale. Vibrează împreună și se cunosc extrem de bine. Știu exact ce îl face pe celălalt să râdă și nu fac nici cel mai mic efort pentru a se simți bine. Totul vine în mod natural.

BALANȚĂ și SĂGETĂTOR – Au un stil de umor care se aseamănă mai degrabă cu un flirt. Atunci când sunt împreună, este destul de greu să îți dai seama dacă doar râd sau dacă se petrece ceva mai mult între ei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *