Timpul.md

Actualitate 16 Iulie 2018 | 09:32

Admitere 2018: USMF „Nicolae Testemițanu” își deschide ușile pentru noi studenți

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova inițiază procesul de admitere la studii superioare pentru anul universitar 2018-2019.

Astfel, în perioada 16-26 iulie, tinerii care doresc o carieră în medicină pot depune actele la următoarele specialităţi: medicină generală, medicină preventivă, stomatologie, farmacie şi optometrie.

Totodată, în acest an, universitatea vine cu o nouă ofertă educaţională. Este vorba de specialitatea – Asistenţă medicală generală, cu o durată a studiilor de patru ani. Programul are misiunea de a forma asistente medicale licențiate, care vor contribui la acoperirea universală cu servicii de îngrijire medicală și asistență în diagnosticare, tratament și reabilitare a bolnavilor și a persoanelor cu dizabilități, la sporirea calității serviciilor de promovare a sănătății și educație a populației privind prevenirea bolilor.

Actele vor fi depuse în incinta Blocului didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), între orele 9:00-17:00.

Rezultatele intermediare vor fi anunțate în data de 29 iulie, depunerea actelor în original – 30 iulie – 2 august, iar rezultatele finale vor fi anunțate la 5 august 2018.

Mai multe detalii despre admitere găsiți AICI.

Sursa: agora.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus