Sport

Adversarii ne-au taiat cu Barda

Israel – R. Moldova 3-1 (1-0)

Marcatori: Barda (21 si 69), Ben Dayan (65), respectiv, Calincov (90)

Moldova: St. Namasco, Lascencov, Golovatenco, Iepureanu, Bugaiov (Suvorov, 73), Cebotaru (V. Andronic, 66), Catansus, Vic. Bulat, Calincov, Sofroni (Ovseanicov, 78), Savinov

Antrenor: Igor Dobrovolski

Arbitru: Kevin Blom (Olanda)

Avertismente: Cohen, Ben Dayan si Ben Sahar, respectiv, Bulat si Bugaiov

Stadion: National (Ramat Gan). 9000 de spectatori

Se pare ca pronosticurile staffului de antrenori ai selectionatei fotbalistice de seniori a R. Moldova, privind evitarea ultimului loc in clasamentul grupei a doua preliminare, vor ramane doar la nivelul declaratiilor. Evoluand pe arena din Ramat Gan, discipolii lui Igor Dobrovolski au suferit a sasea infrangere din actuala stagiune si continua sa fie „lanterna rosie” a grupei, avand cu doua puncte mai putin decat Luxemburg.

Putini amatori moldoveni ai fotbalului erau optimisti in privinta obtinerii unui rezultat pozitiv in Israel, dar scorul inregistrat si faptul ca ultimele doua goluri ale gazdelor au fost inscrise la un interval de doar patru minute, atesta o situatie de criza la nationala, impunandu-se o serie de modificari pentru a nu dezamagi si in continuare armata de suporteri ai „tricolorilor”, care deocamdata isi sporeste numarul, in pofida rezultatelor slabe ale favoritilor.

„Groparul” moldovenilor pe Stadionul national din Ramat Gan a fost un izraelian cu nume romanesc – Barda, care a reusit sa ne „taie” defensiva in doua randuri. Ne bucura faptul ca, daca in perioada anterioara, „tricolorii” se relaxau pe final de meci, in prezent, in a doua partida consecutiv, moldovenii reusesc sa inscrie in ultimele minute, doar ca, daca in disputa cu Grecia, golul lui Valeriu Andronic a adus un egal nesperat, in jocul cu Israel, reusita lui Denis Calincov, doar a diluat putin „amarul” infrangerii.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *