Actualitate

Află ce îţi rezervă astrele! Horoscop 19 mai 2016

Berbec

Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut şi tu foarte mult de suferit. Poate intuiţia ţi-a atras atenţia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu încrederea ta şi te-a manipulat în aşa fel încât să obţină ceva de pe urmă credulităţii tale. Acum te trezeşti la realitate şi iei măsuri, dar eşti dezamăgit că te-ai lăsat dus de nas, iar singură ta consolare e faptul că ai bănuit totuşi ceva, chiar dacă ai mers mai departe, blocat în minciună celuilalt.

Taur

Rutină acestei zile te transformă într-un mic roboţel copleşit de problemele cotidiene. Nu-ţi vezi capul de treburi mărunte, dar de care nu poţi scapă deocamdată. S-au adunat prea multe şi trebuia, odată şi-odată să te ocupi şi de ele, altfel s-ar fi creat un maldăr de sarcini care la un moment dat ar fi devenit o povara. Apleacă-te prioritar asupra lor, pentru că, dacă reuşeşti să le termini azi, ştergi de pe lista de restante o mulţime de puncte mici dintr-un foc şi brusc ţi se va părea că eşti mult mai liber.

Gemeni

Trebuie să fii prezent într-o altă locaţie decât cele cu care erai obişnuit în programul zilnic, căci prezenţa ta este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Călătoriile au rezultate vizibile, de care poţi fi mândru. Nu te întorci acasă fără ceva palpabil, pe care să-l consideri rodul material al eforturilor tale de azi. Posibil să fii toată ziua pe drumuri în interes de serviciu, ceea ce poate fi extenuant, dar măcar rezolvi cu brio ceea ce aveai în plan, nefiind deplasări inutile.

Rac

Un succes profesional te scoate azi mai mult în evidenţă, deci ai numai motive de sărbătoare. Nu e un succes propriu, au participat şi alţii la acest moment şi, lucrând împreună, cot la cot, iată că aţi ajuns la acest nivel care va face pe toţi să fiţi mândri. Cea mai mare bucurie va fi în clipă în care şeful va va laudă public, dar dacă doar unul din voi este cel ovaţionat, acesta ar trebui să amintească imediat că reuşită a fost comună. Fără participarea celorlalţi nu s-ar fi ajuns aici…

Leu

Nu eşti în apele tale iar problema care te ţine astăzi pe loc te împinge încet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunţi, ci încearcă să cauţi dincolo de aparenţe. Nu ceea ce ştii sau ceea ce se vede la suprafaţă este adevărată valoare a lucrurilor, ci există ceva mai mult de atât. Criză care te paşte astăzi este de natură emoţională, pentru că reacţionezi ciudat la problemele care te ţin pe loc: lacrimi, panică, izolare, auto-învinovăţire.

Fecioara

Rupe-te de urgenţă de acel obicei care ştii şi tu că nu-ţi face bine, indiferent ce te ţine legat de o stare de dependenţă nesănătoasă. Că e tutunul, că e netul, că e o iubire periculoasă, toate fac din ţine un sclav, iar tu eşti într-o faza a vieţii tale când trebuie să ai curajul să te eliberezi de tot ce te ţine captiv. E greu, dar vei vedea că într-un acces de furie, ai fi în stare să spui stop şi să arunci pe fereastră sursă captivităţii tale. Da, îţi va lipsi enorm, vei intră în sevraj, vei tânji după el o luna, dar dacă reuşeşti, vei descoperi dintr-o dată cât de multe alte opţiuni ai la dispoziţie. Mult mai bune, mai frumoase, mai sănătoase, deci hai, curaj şi eliberează-te!

Balanţă

Încearcă să te detaşezi de lucrurile cotidiene pe care oricum le vei gestiona aşa cum trebuie. E vremea să ai curajul să zbori un pic, să te ridici de la sol, de la micimea vieţii de zi cu zi, către scopuri mai înalte, către ţeluri mai îndrăzneţe, către orizonturi mai greu accesibile. Poţi, dar numai de ţine depinde să laşi deoparte chestiunile materiale, problemele de acasă şi grijile de la serviciu, şi să priveşti mai sus de ele. Ridică privirea din pământ şi descoperă cât de largă e lumea, cât de înalta e, cât de departe poţi ajunge, dar primul pas e acela de a avea curajul să deschizi ochii să vezi dincolo de limitele strâmte ale firescului.

 

Scorpion

Merită să lupţi pentru şansă nemaipomenită care ţi se oferă azi. Nu ţi se întinde pe tavă, asta e sigur, ci e nevoie de o competiţie pentru a ajunge la capăt. Pune-ţi în joc toate calităţile, pentru că mai sunt şi alţii care vizează acelaşi rezultat de la capătul acestor eforturi şi nimeni nu va stă cu mâinile în san. Toţi vor să pună mâna pe reuşită care se prefigurează la orizont, dar spre deosebire de ei, tu mai ai şi un dram de noroc deasupra capului. Cu atuurile tale plus bafta care te însoţeşte, ai putea ieşi învingător!

Săgetător

Nu te bucuri de o prea mare libertate de opinie în mediul în care te afli pentru că cineva încearcă să-şi impună doar propriul punct de vedere. Din respect pentru acesta, vei stă în banca ta şi îţi vei aştepta rândul la replică, dar e posibil să taci cam mult, pentru că celălalt vorbeşte întruna. Caută un moment liber pentru a-ţi expune şi tu părerea, altfel celălalt va interpreta tăcerea ta drept un accept total la ceea ce spune acesta, or nu e deloc aşa. Nu eşti deloc de acord cu ce spune, dar când să spui şi tu?

Capricorn

Trebuie să dai startul unei acţiuni noi, dar ai mai multe direcţii de mers şi nu ştii care e mai bună pentru ţine. Intuiţia ta nu greşeşte niciodată, că atare trebuie să-ţi asculţi cu atenţie vocea interioară care te împinge doar spre una din alternativele oferite. Da-i curs celei spre care îţi da ghes inima, pentru că se va dovedi a fi alegerea corectă. Emoţia momentului este mare, pentru că, atât timp cât nu ai şi o garanţie certă pe care să te bazezi, pare doar o senzaţie dincolo de raţiune.

Vărsător

Nu glumi cu nervii prietenilor tăi, pentru că unii vor interpreta greşit spiritul tău jucăuş şi vor crede că-i iei peste picior. Sancţionezi cu multă ironie pe cei pe care-i prinzi cu cioara vopsită, pentru că nu poţi tolera minciună şi ipocrizia. Cum descoperi că cineva umblă cu minciună cu ţine, cum l-ai taxat, şi o vei face într-un mod amuzant, că să nu naşti conflicte, numai că nu toată lumea va înţelege corect umorul tău acid. Unii pot reacţiona aiurea la glumele tale!

Peşti

Te afli într-un anturaj constructiv, în care simţi că dai randament în orice activitate colectivă. Va completaţi unii pe alţii, va susţineţi reciproc şi, la cooperarea de care daţi dovadă, şi roadele vor fi foarte promiţătoare. Încearcă să te alături oamenilor deschişi la dialog şi fii şi tu la fel de cooperant, pentru că numai împreună puteţi ajunge la roade de care va veţi folosi cu toţii. Singur îţi va fi mai greu şi vei avea mereu impresia că ai nevoie de cineva alături să te ajute. Azi ai pe cine te baza!

Horoscop 19 mai 2016 oferit de ACVARIA. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *