Actualitate

Alarma cu bomba la Primarie, Aeroport si Casa Presei

Azi dimineata, persoane neidentificate au anuntat, printr-un apel telefonic, ca in Casa Presei, la Primaria Chisinau si la Aeroportului International Chisinau cineva ar fi pus cateva kilograme de trotil. Primaria a fost contactata telefonic la ora 9.15, in timpul cand acolo avea loc traditionala sedinta operativa, la care participa toti sefii de directii si zeci de reprezentanti ai mijloacelor de informare in masa.

Din motive de securitate, in conformitate cu legislatia in vigoare, angajatii au fost trimisi acasa pana a doua zi. In prezent, cladirea administratiei publice locale este izolata, la fata locului aflandu-se zeci de politisti. Deocamdata nu au fost gasite explozive. Circulatia pe str. Vlaicu Parcalab, tronsonul intre str. 31 August si bd. Stefan cel Mare, este interzisa.

Si sediul Casei Presei a fost evacuat. Tudor Capatana, seful serviciului de presa al Comisariatului General de Politie, a declarat ca este o masura luata dupa amenintarile cu bomba parvenite prin telefon de la persoane anonime.

Alarma cu bomba a fost data si la Aeroportul International Chisinau. De la ora 9.00 pana la 12.00, aeroportul a fost verificat minutios si izolat, in aceasta perioada toate zborurile fiind amanate.

Mentionam ca „bombele” la Chisinau au aparut cu doar o zi inainte de inceperea activitatii noului Parlament.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *