Actualitate

Alexandru Ciubuc este noul director interimar al S.A. Moldtelecom

„Specialiștii de aici sunt garanția că Moldtelecom are un potențial mult mai mare și o importanță strategică absolută. Misiunea noului director va fi să facă urgent o evaluare a stării lucrurilor din întreprindere, să gestioneze cu succes echipa și activitățile, dar și să accepte provocarea de a moderniza infrastructura și de a dezvolta servicii noi – utile consumatorilor și în pas cu schimbările globale la care asistăm în ultima perioadă,” a declarat șeful Agenției Proprietații Publice, Eugeniu Cozonac.

Potrivit unei note emise de APP, Alexandru Ciubuc a petrecut ultimii 12 ani în Belgia. Este co-fondator al „Enabld” – platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicații, dar și co-fondator al „DAS Solutions” – o companie care dezvoltă soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații, Fintech, asigurări și e-sănătate.

Directorul interimar al Moldtelecom susține că, prioritar, se va axa pe 3 idei de bază.

„Orientarea către client – va juca un rol primordial în câștigarea încrederii consumatorilor în serviciile noastre. Apoi este foarte importantă optimizarea proceselor și a costurilor. Iar în al treilea rând ne vom concentra pe inovații tehnologice și pe crearea de servicii noi”, a conchis Alexandru Ciubuc.

La începutul acestei luni a fost demis din funcția de director general al SA Moldtelecom (100% din capital este deținut de stat), Viorel Postolachi, scrie mold-street.com.

Informaţia a fost confirmată de surse din cadrul companiei, dar pe pagina WEB a companiei şi cea a Agenţiei Proprietăţii Publice nu este nicio informaţie în acest sens. Motivele acestei demisii nu au fost anunţate, dar ea vine la scurt timp după ce Moldtelecom şi Deutsche Telekom Global Carrier (TGC), au semnat un contract de parteneriat exclusiv privind prestarea de către TGC a serviciilor wholesale de terminare a traficului internațional de voce, începând cu 1 noiembrie 2021, potrivit Mold-Street.com.

S.A. Moldtelecom a fost fondată acum 28 de ani, are 2700 de angajați și este operatorul numărul 1 de servicii integrate mobile-fixe-internet și TV din ţară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *