Actualitate

Alexandru Nevzorov: ARTA DE A JEFUI MORMINTE

”Principala isterie a săptămânii, o reprezintă urletul ca din gură de șarpe al preoțimii rusești împotriva acordării Tomosului Bisericii Ortodoxe din Ucraina. Preoțimea rusă zbiară ca niște jefuitori de morminte, cărora le-a scăpat prada din mâini. Critica pe care aceștia o aduc Tomosului ucrainean, precum că nu ar fi legitim, sau că ar avea alte carențe, sună cel puțin ridicol! Cine sunt cei care aduc aceste acuzații? Acei care in general nu au nici un fel de Tomos și care la ora actuală sunt o structură canonică absolut ilegală!” – a declarat Nevzorov. 

„Altul este adevăratul motiv pentru care aceștia zbiară! Toate aceste povești, ascund crudul adevăr: Patriarhia Rusă are 13 mii de parohii. Fiecare parohie aduce un venit in funcție de evenimentele bisericești de la a 2 până la 10 milioane ruble lunar! Acesta înseamnă 65 miliarde de ruble absolut neimpozabile anual!” 

„Aceasta este suma pierderilor curate! Bineînțeles că oricine ar pierde așa bani ar urla, chiar și mai tare de cât urlă preoțimea rusă!” – a concluzionat urnalistul rus.  

https://www.instagram.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *