Timpul.md

Actualitate 20 Mai 2020 | 12:46

Alexandru Tănase critică dur „recomandările” Mitropoliei Moldovei: Doar Pokemonii și masonii mai lipsesc în aceasta „schema conspirativă”

 

Citind recomandările Mitropoliei Moldovei (MM) referitoare la combaterea pandemiei COVID, am crezut ca-i banc, sau o glumă de prost gust. Doar Pokemonii și masonii mai lipsesc în aceasta „schema conspirativă”. „Recomandările” MM mai degrabă par a fi emanația unei secte obscurantiste, de cât a unui cult religios înregistrat oficial la Ministerul Justiției.

Este unanim recunoscut că imunizarea este cea mai eficientă contribuție la sănătatea publica, pentru prevenirea maladiilor infecțioase. Din aceste considerente, Guvernul RM a aprobat Programul Național de Vaccinare 2016-2020, alocând fonduri publice substanțiale. Astfel de mesaje, nu fac altceva de cât să submine și să compromită eforturile guvernamentale (finanțate de altfel din banii noștri). Cred ca ar fi cazul ca Ministerul Justiției să ia atitudine față de campaniile subvesrive antisociale ale reprezentanților acestui cult religios.

... iar cine vrea să se delecteze, (eventual să se crucească), îi îndemn să citeasă acest delir:

Vaccinului contra COVID-19, este o cale prin care sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță. Se consideră că tehnologia 5G în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia au și stat la baza apariției acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă”.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus