Actualitate

Alimente care te scapă de stres

Conopidă
Este bogată în fibră şi ajută digestia, un mare plus pentru zilele pline de stres. Poţi s-o mănânci făcută piure: o coci la abur, apoi o storceşti cu un pic de ulei de măsline şi câteva condimente.

Spanac
Este bogat în vitamine şi minerale, aşa că nu ar trebui să-l mănânci doar când eşti stresată, ci tot timpul. Consumă-l proaspăt: înlocuieşte salata verde cu spanacul sau adaugă-l la orice masă, ca garnitură.

Seminţe de dovleac
Zincul este necesar unui sistem imunitar puternic, care este slăbit de stres foarte uşor. Fie adaugi un pumn de seminţe în salată, fie le mănânci pe post de gustare, între mese.

Broccoli
Are mai multă vitamina C ca o portocală şi este foarte bogat în antioxidanţi. Îl poţi mânca făcut la abur, ca garnitură, sau proaspăt cu cremă de brânză.

Curcan
Carnea albă este mai uşoară decât celelalte, iar curcanul este mai curat decât puiul. Mănâncă-l făcut pe grătar, cu o garnitură de salată.

Morcovi

Ştii deja că sunt bogaţi în beta-caroten, un antioxidant puternic care îţi menţine sănătatea. Mănâncă-i cruzi ca să ai parte de toţi nutrienţii sănătoşi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *