Timpul.md

Timpul Liber 11 Septembrie 2017 | 01:09

„Am crezut că e o fată″. Un moldovean i-a pus în încurcătură pe jurații de la Vocea României

În a doua ediție din sezonul șapte Vocea României telespectatorii au avut parte de un show incendiar și de o adevărată competiție a vocilor. Un moldovean i-a pus în încurcătură pe cei patru jurați, scrie stirilocale.md

Tudor Bilețchi este originar din Republica Moldova și a cântat din spatele cortinei. Tânărul a interpretat piesa „End Of The Road″. Acesta a reușit să întoarcă toate cele patru scaune.

Timbrul lui special i-a impresionat pe cei patru jurați care au rămas mirați atunci când s-au întors și au văzut că e băiat. „Am crezut că e o fată″, a spus Loredana. Moldoveanul a ales să facă parte din echipa lui Smiley.

Tudor este elev la un liceu de muzică, secția canto popular. Moștenește talentul de la bunicul lui care a fost dirijor de fanfară.

Tudor este îndrăgostit de muzică și toate activitățile lui se învârt în jurul acestui domeniu. Cântă la pian, chitară, saxofon și fluier. Este cunoscut în Republica Moldova drept „Băiatul din Ungheni cu voce de fată″ și își dorește să devină varianta masculină a Andrei.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus