Actualitate

Ambasadorii europeni i-ar fi spus lui Usatîi că puterea vrea să vândă Calea Ferată şi Moldtelecomul

Potrivit lui Usatîi, deja cele două întreprinderi au început să înregistreze pierderi, situaţie creată artificial pentru a le putea aduce la faliment. „Se lucrează acum intensiv pentru a duce la falimentarea întreprinderilor. Partenerii europeni sunt nemulţumiţi de aceasta. Informaţia mi-a comunicat-o un ambasador european, care m-a rugat s-o fac publică, pentru a alerta cetăţenii şi a preveni cumva această afacere dubioasă. Căile ferate şi pista de decolare sunt obiecte strategice, care nu pot fi concesionate”, a spus liderul PPPN.

În cadrul aceleaşi emisiuni, proaspătul primar al municipiului Bălţi a făcut şi prognoze politice. „Cred că va fi formată o coaliţie de guvernare, iar Iurie Leancă va fi desemnat în calitate de şef al Guvernului. Plahotniuc ţine prea mult la Candu ca să-l sacrifice în acest post. Voronin nu va avea încotro şi va vota. Plahotniuc ţinteşte la funcţia de preşedinte. Nu pentru bani, căci nu a mai rămas nimic de furat, dar pentru a-şi satisface un orgoliu personal, să se întâlnească la egal cu liderii statelor lumii şi să se fotografieze alături de ei. Dar după viitoarele alegeri parlamentare, indiferent când vor avea loc, Plahotniuc şi Filat vor fi scoşi din politică. Filat va sta la închisoare, datorită eforturilor lui Plahotniuc, care va încerca astfel să iasă basma curată. Partenerii europeni însă nu vor admite ca Plahotniuc să rămână în politică”, a declarat Usatîi.

Renato Usatîi crede că va rămâne primar de Bălţi între patru şi opt ani. „În cel puţin 4 ani şi maxim în 8 ani, voi ajunge preşedintele ţării. În caz contrar, voi pleca din politică”, a declarat primarul de Bălţi.
 
Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *